ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαστημικός Θρύλος!

Με κεκτημένη ταχύτητα από την σπουδαία νίκη επί της OSC Βουδαπέστης, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 25-4 το Καλαμάκι, πετυχαίνοντας την 15η συνεχόμενη νίκη του στην φετινή Α1.

 

Την ξέφρενη κούρσα του προς την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβό τους επί της OSC  Βουδαπέστης με 7-4 για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League, διέσυραν το Καλαμάκι με  το εντυπωσιακό 25-4  στο «Παπαστράτειο» πετυχαίνοντας με χαρακτηριστική ευκολία τη 15η διαδοχική τους νίκη στην φετινή Α1.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου από τα πρώτα λεπτά μπήκαν … φουριόζοι κι αποφασισμένοι να φτάσουν σε μία ακόμη ευρεία νίκη … πνίγοντας τον αντίπαλο.

Η πιεστική τους άμυνα, σε συνδυασμό με τις πολλές επιλογές τους στην επίθεση, τους έδωσαν την δυνατότητα να δώσουν από πολύ νωρίς … διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός από το πρώτο οκτάλεπτο έδειξε διάθεση να φτάσει τον δείκτη του σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα.Η πρώτη περίοδος βρήκε τον Θρύλο να προηγείτια 5-1 παίρνοντσα σκορ με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνέχισαν στον ίδιο ρυθθμό και η λήξη του δευτέρου οκταλέπτου βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με το εμφατικό 10-2.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε ακόμη περισσότερο «στροφές» και το έκλεισε με το εντυπωσιακό 17-3, για να φτάσει με επιβλητικό τρόπο στο εκκφωφαντικό 25-4.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-1, 7-1, 8-1

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Εσπανιόλ 5, Πρέκας 4, Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Μουρίκης 3, Κολόμβος 2, Αργυρόπουλος 2, Μυλωνάκης, Ποντικέας 1.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button