ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Διαρκείας για όλους!»

1324619

Στην απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να διατηρήσει τις ίδιες τιμές και στις νέες κάρτες διαρκείας ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος.

Γράφει ο Νίκος Αβραμίδης

Την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να διατηρήσει τις ίδιες προσιτές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και την επόμενη περίοδο, ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρέντζος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ στο πλαίσιο παρουσίασης των νέων καρτών διαρκείας αναφέρθηκε τόσο στα νέο εγχείρημα με τις κάρτες διαρκείας όσο και στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει φόρους, τη στιγμή που άλλοι σύλλογοι, δεν κάνουν αυτό που πρέπει.
Αναλυτικά τα λόγια του κ. Βρέντζου

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Το σύνθημα είναι μην σταματάς. Βγαίνει από τα χείλη των φιλάθλων μας. Θέλουν η ομάδα μας να συνεχίσει να καταρρίπτει ρεκόρ. Είναι σημαντικό ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια».

Για τους δύο παίκτες: «Είναι δύσκολο όταν θες να γίνεσαι ακόμα καλύτερος. Έτσι ενισχύεται η φλόγα των ανθρώπων αυτού του συλλόγου για να γίνει ακόμα μια καλύτερη πορεία. Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου δύο νέους παίκτες. Τον Φορτούνη και τον Μπουχαλάκη. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν έτσι όπως πρέπει, θα αποτελέσουν μαζί με άλλους, τη βάση για το χτίσιμο της ομάδας των επόμενων χρόνων. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί θα αποτελέσουν τη βάση της Εθνικής ομάδας».

Για τα διαρκείας: «Δεν κάναμε καμία αύξηση. Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν.
Πραγματικά θέλουμε να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Για μερικούς από τους οπαδούς μας δεν είχαν τακτική παρουσία και είναι κάτι που δεν είναι καλό για την ομάδα γιατί δεσμεύεις μια θέση. Προβληματιστήκαμε λίγο σε αυτό. Μπορούμε να πούμε από τώρα ότι από δω και πέρα οι παροχές θα συνδυάζονται με τη συχνή παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Αυτά από την πλευρά μας. Θέλω να δώσω τον λόγο στους δύο παίκτες. Η ευθύνη τους είναι πλέον μεγάλη για να γίνει η ομάδα μας ακόμα πιο δυνατή και να στηριχτεί σε Έλληνες.

Για την προετοιμασία: «Το φετινό καλοκαίρι είναι σημαντικό. Ξεκινάει τις επίσημες διοργανώσεις της η ομάδα, έχοντας τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Με την προσθήκη του Φιγκέιρας, η ομάδα είναι πλήρης και αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για κινήσεις ώστε να γίνει η ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική. Τα καλοκαίρια που διοργανώνονται EURO, όλα ξεκινούν αργότερα και δεν μπορείς να κινηθείς όπως θέλεις. Η ομάδα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είναι έτοιμη και θα είναι πανέτοιμη».

Για την τακτική του συλλόγου: «Εμείς ουδέποτε διαφημίζουμε προτάσεις για παίκτες μας. Απλώς όλοι καταλαβαίνετε και ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες που προσελκύουν ενδιαφέρον σημαντικών ομάδων. Η πολιτική του προέδρου μας είναι να λέει όχι. Και δεν είπε μόνο πέρυσι ή τον Γενάρη, αλλά λέει όχι όλα αυτά τα 6 χρόνια και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Πρόθεσή μας είναι η ομάδα να ενισχυθεί. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία… Θα έρθουν προτάσεις, αλλά είμαστε έτοιμοι, αν κάποιος αποχωρήσει, να αντικατασταθεί επάξια».

Για τη φορολογία: «Είναι σημαντικό ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταβάλλει τους φόρους που πρέπει. Έχει ξεπεραστεί το φράγμα των 100 εκατ. Είναι ώρα οι φορολογικές αρχές να κάνουν τους ελέγχους που πρέπει. Δεν μπορεί κάποιος να μην πληρώνει φόρο. Οι φόροι επιβαρύνουν την ομάδα. Και στα νούμερα του μπάτζετ, μιλάμε για επιβάρυνση πολλών ευρώ. Το πόσα που μπορεί να χάσει μια ομάδα στο ποδόσφαιρο, είναι υπό περιορισμούς από την UEFA, όπως και οι πρόεδροι των ομάδων, όπως έχει κάνει και ο κ. Μαρινάκης τα τελευταία δύο χρόνια, είναι συγκεκριμένα. Με καμία χώρα που έχουμε αντίστοιχου επιπέδου δεν έχουμε τόσους ακριβούς φορολογικούς συντελεστές. Υπάρχουν τέτοιοι μόνο σε άλλα πρωταθλήματα σε άλλη… στρατόσφαιρα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button