ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακεκριμένοι ομιλητές στο Συνέδριο του Χάρβαρντ

Καλά τα μεταγραφικά, με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά σημαντικά θέματα  που αφορούν τον Ολυμπιακό που δίνει το παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα και γράφει ιστορία, πέραν των τεσσάρων γραμμών. Με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ να φιλοξενείται από τον Πρωταθλητή Ελλάδας σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και θα λάβει χώρα στην Πατρίδα μας.

Αναλυτικά το θέμα όπως παρουσιάζεται στο σαιτ του Ολυμπιακού:

Από τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017, μέχρι και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στην Ελλάδα ένα Παγκόσμιο Ακαδημαϊκό γεγονός, με βασικό θέμα το ποδόσφαιρο και το πως εκείνο μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους ανά την Υφήλιο! Το Συνέδριο “Reinforcing, Crossing, and Transcending Borders: Soccer in a Globalized World” ή αλλιώς «Ενδυναμώνοντας, Περνώντας και Υπερβαίνοντας τα Σύνορα: Το Ποδόσφαιρο στον Κόσμο της Παγκοσμιοποίησης» διεξάγεται για δεύτερη φορά στην ιστορία και ο Ολυμπιακός, κατόπιν θέλησης του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, δηλώνει παρών, για να το διοργανώσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σε αυτό το Παγκόσμιο Συνέδριο θα δώσουν το παρών Ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο! Χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Τουρκία, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία, η Αυστραλία, η Ζιμπάμπουε, η Δανία, αλλά και πολλές άλλες, θα έχουν εκπροσώπηση από ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και οι οποίοι αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, θα επιστρέφει ολοένα και περισσότερα «προνόμια» σε όλους όσοι το αγαπούν και το στηρίζουν. Τους ίδιους τους ανθρώπους, φιλάθλους, υποστηρικτές, από όλο τον κόσμο!

Μέσω της χρήσης Skype θα απευθύνει λόγο εκπρόσωπος της UNESCO, ενώ μεταξύ άλλων, λόγο θα απευθύνει ο Λιλιάν Τουράμ (ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική Γαλλίας, παγκόσμιος πρωταθλητής και άνθρωπος του ποδοσφαίρου). Φυσικά, δίπλα του θα είναι ο δικός μας Κριστιάν Καρεμπέ, μία πασίγνωστη φυσιογνωμία στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η Τέμρις Μακλίν Λέιν, αθλήτρια ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, θα μιλήσει επίσης για το ρόλο του ποδοσφαίρου στην κοινωνία της παγκοσμιοποίησης, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο το ποδόσφαιρο μπορεί να ενώσει και να φέρει κοντά τους ανθρώπους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button