ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Διαζύγιο» με Μάγιαρακ, Σμιθ και Γούνα

blai-jesse-alex

Το τέλος της συνεργασίας του με τους Μπλάι Μάγιαρακ, Τζέσε Σμιθ και Αλέξανδρο Γούνα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (20/6) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Tη λύση της συνεργασίας του με τους Μπλάι Μάγιαρακ, Τζέσε Σμιθ και Αλέξανδρο ΓΦούνα ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την ολοκλήρωση της θητείας των τριών παραπάνω παικτών για λογαριαμσό της ομάδας πόλο.

Για τους δύο πρώτουςμάλιστα, κάτι τέτοιο ήταν λίγο – πολυ αναμενόμενο, ειδικά από τη στιγμή, όπου την Κυρικαή είχε ανακοινωθεί η ένταξη του Ισπανού Αλμπερτ Εσπανιόλ Λιφάντε και τον Κροάτη αμυντικό, Αντρο Μπούσλιε και δεν υπηρχε κενή θέση ξένων για τη νέα σεζόν

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους αθλητές του τμήματος πόλο ανδρών, Μπλάι Μάγιαρακ, Τζέσε Σμιθ και Αλέξανδρο Γούνα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τους τρεις αθλητές που τίμησαν και τιμήθηκαν φορώντας το σκουφάκι της ομάδας μας κατακτώντας τίτλους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, είναι να βρίσκεται και πάλι στο Final Six της Βουδαπέστης, ολοκληρώνοντας την παρουσία του εκεί, παραμένοντας αήττητος. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου, σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Βλάχο, αποφάσισαν να γίνει ακόμα μια προσθήκη ξένου αθλητή, ο οποίος θα πλαισιώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών αλλά και των Παγκοσμίου φήμης ξένων, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button