Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαγωνισμός της ΠΑΕ για μία ζακέτα

9untitled-2-32

Σε λειτουργία έθεσε η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media  έναν όμορφο διαγωνισμό με τους τυχερούς να κερδίζουν μία υπέροχη ζακέτα.

 

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό έθεσε σε λειτουργία την Παρασκευή (7/10) η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media με όσους κερδίοουν να παίρνουν δώρο την πανέμορφη ζακέτα που φορούσαν οι παίκτες του Θρύλου κατά την ανάκρουση του ύμνου του Europa League λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Πάρε μέρος στον διαγωνισμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Instagram για να κερδίσεις την υπέροχη ζακέτα που φορούσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού κατά την ανάκρουση του τραγουδιού του Europa League στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ενημέρωση κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε η «ερυθρόλευκη ΠΑΕ στο Instagram:

Instagram διαγωνισμός!

Η adidas δημιούργησε αποκλειστικά Z.N.E. Hoodie για τα top clubs, όπως η Manchester United, η Juventus, η Bayern Munich και ο Ολυμπιακός!

Κέρδισε αυτό που φόρεσε η ομάδα μας!

Follow @olympiacosfc στο Instagram!

Γράψε σε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram το μέγεθος της ζακέτας που προτιμάς (π.χ. small, large, medium κλπ)! Ο νικητής θα ανακοινωθεί, μετά από κλήρωση, την Τετάρτη (12/10, 14:00) με comment στο συγκεκριμένο post στο instagram και με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ του.
Καλή τύχη!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button