ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δηλώθηκαν οι Καρλέτο και Σανσιντίνο

Sancidino

Η διοίκηση της Αρούκα δήλωσε στην ευρωπαϊκή της λίστα τα δύο τελευταία της μεταγραφικά αποκτήματα για τις ανάγκες των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ της συνέχισε προ ημερών η Αρούκα, με την απόκτηση των Τιάγκο Καρλέτο και Σανσιντίνο προχώρησε

Μάλιστα, η διοίκηση της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπαικού για τα πλέι – οφ του Europa League, δήλωσε τους δύο νεοαποκτηθέντες στη λίστα για τις ανάγκες των ευρωπάικών αναμετρήσεων και φαίνεται πως θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Καρλέτο είναι Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, ενώ ο Σανσιντίνο Πορτογάλος ακραίος. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Σνσιντίνιο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Αρούκα στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη μεριά, οι Νελσίνιο και Βίτορ Κόστα δεν θα αγωνιστούν. Αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, με τον πρώτο να μην υπολογίζεται, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button