Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δε σταματά να τους … «ματώνει»!

14721630_10154064747904001_4585250550476215439_n

Συγκλονιστικός ο Ματ Λοτζέσκι πρόσθεσε ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση στο «παλμαρέ» του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ισοπεδωτικός, απολαυστικός μα πάνω απ’ όλα μεστός και αποτελεσματικός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βγάζοντας απίστευτη ενέργεια και με όλους τους παίκτες του σε τρομερή βραδιά έκαναν μία …μπουκιά τους «πράσινους« αποδεικνύοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι το απόλυτο αφεντικό!

Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εκκωδφαντική νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από καταπληκτική εμφάνιση, διαδραμάτισε ο Ματ Λοτζέσκι! Από τη στιγμή, που πάτησε στο παρκέ του ΣΕΦ ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ, ο Ολυμπιακός πάτησε …. γκάζι και εξαφανίστηκε, αναγκάζοντας τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη να τον παρακολουθούν!

Με 15 πόντους, εκ των οποίων οι 9 έξω από την γραμμή των 6.75 μέτρων, αλλά κυρίωςε τρομερή προσφορά σε πολλούς τομείς, όπως η άμυνα, τα ριμπάουν, αλλά κυρίως η έφεσή του να τρέχει ασταμάτητα και να δημιουργεί προϋποθέσεις για εκδήλωση συνεχόμενων αιφνιδιασμών, ο Λοτζέσκι αποτέλεσε μία από τις ποιοτικότερες επιθειτκές λύσεις της «αρμάδας» του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δημιουργώντα ςπολλούς πονοκεφάλους στην αντίπαλη πλευρά!

Συμπερασματικά, ο 31χρονος άσος πρόσθεσε ακόμη μία καταπληκτική εμφάνιση στο «παλμαρέ» του με θύμα τον Παναθηναϊκό και υπενθύμισε σε όλους ότι και φέτος θα αποτελέσει το «βελούδινο σφυρί» του Θρύλου!

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button