ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας

mpento

Μεγάλης σημασίας είναι ο αγώνας του Ολυμπιακού στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το παιχνίδι με τους κυανέρυθρους, μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και εντελώς αναμορφωμένη από πέρσι, αποτελεί την έναρξη του αγωνιστικού “Γολγοθά” των ερυθρολεύκων. Για αυτό το λόγο ο Πάουλο Μπέντο γνωρίζει πολύ καλά την σημασία του.

Η δυσκολία έγκειται ακριβώς και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει να δώσει τρία παιχνίδια σε μία βδομάδα. Επομένως, ο Πορτογάλος ενδεχομένως να προβεί σε κάποιες αλλαγές συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Σε μία έδρα που οι πρωταθλητές έχουν πολύ καλή παράδοση αλλά περνούν και δύσκολες στιγμές μέχρι την τελική νίκη (θυμίζουμε, 8 νίκες τα 10 τελευταία χρόνια, πήρατε και μία απάντηση στο πρωινό κουίζ!!!) μία πιθανή ενδεκάδα που βρίσκεται στο μυαλό του Μπέντο και που δουλεύτηκε στις δύο τελευταίες προπονήσεις περιλαμβάνει τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Ρέτσο που επιστρέφει από τον τραυματισμό του και στο δεξί τον Ντιόγο Φιγκέιρας. Τα δύο στόπερ πιθανότατα θα είναι οι Μποτία,Βιάνα ,με αουτσάιντερ το Ντα Κόστα και τα δύο χαφ Μιλιβόγεβιτς – Μάρτινς. “Δεκάρι” θα ξεκινήσει ο Μάριν τον οποίο θα πλαισιώσουν αριστερά Σεμπά και δεξιά ο Ελιγιουνούσι. Μοναδικός προωθημένος αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπράουν Ιντέγε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button