ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν σταματά να βοηθά τους πλημμυροπαθείς

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Μάνδρσς προσφέροντας πολύτιμα αγαθά πρώτης ανάγκης.

 

Την απόλυτη συμπαράστασή του έδειξε ο Ολυμπαικός για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα στους συνανθρώπους μας στην Μάνδρα, οι οποίοι εξακολουθούν να βιώνουν τη απόλυτη καυταστροφή, που άφησε πίσω του οι φονικές πλημμύρες

 

Για τέταρτη μέρα στη σειρά ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης και διευθύνοντας σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, ήταν και πάλι «παρών»!

 

 

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού μετά από εντολή του ηγέτη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνει καθημερινά ότι μπορεί για να βοηθήσει τους πληγέντες από τις πλημμύρες. Να προσφέρει έμπρακτη στήριξη, με υλικά αγαθά, πρώτης ανάγκης, εργαλεία, ιματισμό, ακόμη και μηχανήματα, προκειμένου να συνδράμουν στον καθαρισμό δρόμων και σπιτιών, από τις λάσπες που «έπνιξαν» τα πάντα. Η κινητοποίηση, συνεχίστηκε και σήμερα Δευτέρα. Τα μηχανήματα, τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, ο Δήμος Πειραιά και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, έδωσαν και σήμερα μία χείρα βοηθείας στους κατοίκους της περιοχής που δίνουν καθημερινή μάχη για να σώσουν τα σπίτια τους.

 

Η υδροφόρα του Ολυμπιακού, του Δήμου Πειραιά και του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, συνέχισαν παράλληλα να καθαρίζουν πλατείες, δρόμους και πεζοδρόμια, συνολικά στην περιοχή. Η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Ιωάννα Κριεκούκη, παρέλαβε από τους ανθρώπους του Θρύλου, εκατοντάδες κουβάδες, μεγάλες συρμάτινες σκούπες, σιδερένια και πλαστικά φαράσια, λαστιχένιες γαλότσες, για να καθαρίσουν τους δρόμους, τα σπίτια τους και τα πεζοδρόμια από τις λάσπες που τα έχουν καλύψει. Παρών επίσης ήταν και ο Αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλής Ρόκας, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Βασίλη Κώνστα και βοήθησαν τα μέγιστα, στη μεταφορά όλων αυτών των υλικών πρώτης ανάγκης.

 

 

Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ! Θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Και για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μπορέσουν τα πράγματα στην περιοχή να επανέλθουν σε μία κανονικότητα, όσο αυτό είναι εφικτό. Ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας θα συνεχίσει να είναι εμπράκτως παρών εκεί όπου η ανάγκη τον καλεί, εκεί όπου ο συνάνθρωπος δοκιμάζεται!

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button