ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε!»

 

SYNEDRIO_8.JPGΤο όραμά του για ένα Ευρωπαίο Ολυμπιακό, ενιαίο και αδιαίρετο σε όλα τα επίπεδα, φανέρωσε ο Πρόεδρος του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης στο ένατο Παγκόσμιο Συνέδριο της «Θύρας 7».


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το δικό του στίγμα για τις βλέψεις και το όραμά του για έναν ακόμη πιο ισχυρό Ολυμπαικό σε όλα τα επίπεδα, έσπευσε να δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ανήμερα της επειετείου συμπλήρωσης έξι ετών στην επιτυχημένη του θητεία στην προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας μνίλησε στις εργασίες του ένατου Παγκοσμίου Συνδερίου οργανωμένω οπαδών, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή και αναφέρθηκε σε μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν την κορυφαία ελληνική ομάδα.

Μαζί του ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος έκανε το παν φέτος για να πάρουν τα τμήματα, τα… πάντα.

Κάνοντας ξεκίνημα στις τοποθετήσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε:
«Τελείωσε μια χρονιά γεμάτη ρεκόρ, για τον Σύλλογο μια χρονιά γεμάτη τίτλους και ελπίζω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα. Δε διαχωρίζω ποτέ την ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη. Για μένα είναι ένα! Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι μια», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων, για να απαντήσει στους λασπολόγους, που τόσα χρόνια δεν ξέρουν τίποτε άλλο από το να λοιδορούν την ομάδα.

«Τόσα χρόνια λάσπη, βαρεθήκαμε να τους ακούμε! Η απάντηση του Ολυμπιακού είναι οι νίκες, οι τίτλοι, το να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Και στην Ευρώπη πλέον ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ένα τεράστιο κλαμπ».

Από εκεί και πέρα, σε τοποθέτηση οπαδού για το αν χτιστεί κλειστό γήπεδο κολυμβητηρίου για τον σύλλογο, επεσήμανε: «Εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό! Αυτά που στους άλλους χαρίστηκαν εμείς τα κάνουμε μόνοι μας. Βλέπετε ότι διαρκώς γίνεται καλύτερο το προπονητικό κέντρο, το Καραϊσκάκη… Είναι και δικό μου όνειρο να γίνει ένα κλειστό γήπεδο και ένα κολυμβητήριο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και γίνονται συζητήσεις για αυτό. Ίσως αυτό το όνειρο όλων των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ να γίνει πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε».

Στο συνέδριο, το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον οποίο υποδέχτηκε, μάλιστα, ο Μιχάλης Κουντούρης αντάλλαξε απόψεις με τους οπαδούς. Στον χώρο υπήρχαν οι κούπες όλων των σπορ του Θρύλου, 12 στο σύνολο για το μεγαλύτερο ελληνικό σύλογο, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως γραπτό χαιρετισμό απηύθηναν οι πρόεδροι της ΚΑΕ, καθώς βρίσκονται στο εξωτερικό.

Όπως ήταν φυσικό, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος μίλησε και για άλλα θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα και παρακάτω ακολουθούν μερικά σημεία για αυτά που είπε.

-Για τις μεταγραφές: «Οι μεταγραφές αργούν λόγω Euro αλλά το θέμα στις μεταγραφές είναι να παίρνεις παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχεις στο ρόστερ και για αυτό κοιτάζουμε.»

-Για τον Ρομπέρτο: «Ο Ρομπέρτο θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και πρέπει κάποια πράγματα, ανθρώπινα, να τα καταλαβαίνουμε. Νομίζω και ο ίδιος θα τοποθετηθεί για το θέμα.»

-Για τον Φορτούνη και τον Καπίνο: «Εμείς έχουμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Καπίνο, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Φορτούνη και άλλα παιδιά που επίσης πρέπει να στηριχτούν. Και ο Φορτούνης θα ήταν ότι είναι σήμερα αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες και αν δεν τον στηρίζαμε;»

-Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά την πολιτική των πολύ χαμηλών τιμών στα διαρκείας. Την προηγούμενη σεζόν έγινε ιστορικό ρεκόρ από τον κόσμο μας και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη χρονιά θα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση! Αυτό που θέλουμε είναι ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, γεμάτο ενέργεια, γεμάτο παιδιά που θα γεμίζουν τις καρδιές τους με αγάπη για τον Ολυμπιακό μας!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button