ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω» (Videos)

ÌÁÓÁÄÏ ÓÁÂÉÏËÁ ÓÁÌÁÑÇÓ ÏËÁÉÔÁÍ   ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÍÔÅÑËÅ×Ô (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014)  MACHADO SAVIOLA SAMARIS OLAITAN  OLYMPIAKOS - ANDERLECHT (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει ο Χαβιέρ Σαβιόλα εάν θα συνεχίσει την ενεργό δράση. Με τον Αργεντινό άλλοτε άσο του Ολυμπιακού να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει πλέον το σενάριο που θέλει τον Χαβιέρ Σαβιόλα να αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, έχοντας σημαντική συνεισφορα΄προς την πρόκριση στους «16» του Champions League , αλλά και την κατάκτηης του 41ου τίτλου στην ιστορία της κορυφαίας ελληνικής ομάδας είναι πολύ πιθανό να ακρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

Ο «Κονέχο» μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένετια να ανακοινώσει την τελική του απόφαση

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα με θητεία σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Ρίβερ Πλέιτ, Μπενφίκα, Μάλαγα και Ελλάς Βερόνα μίλησε σε ξένο Μέσο και εξέφρασε μεταξύ άλλων για μια ακόμα φορά την αγάπη του στην ομάδα της καρδιάς του, τη Ρίβερ Πλέιτ.

«Θα δω τι θα κάνω, αν σταματήσω ή συνεχίσω. Έχω περιθώριο έως τις 31 Αυγούστου. Τώρα βλέπω αλλιώς το ποδόσφαιρο

Θα ήθελα το τέλος να ήταν κάπως διαφορετικό. Υπήρχαν παιχνίδια και καταστάσεις που με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως δεν ταίριαζα στην ομάδα. Έπρεπε να σκεφτώ. Μετά την Ιαπωνία το ένιωθα όλο και περισσότερο. Είναι δύσκολο αυτό, καθώς η Ρίβερ είναι η ομάδα που ωρίμασα. Θα επέστρεφα ούτως ή άλλως».

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι Αίμάρ και Γκονζάλες δεν μπόρεσαν να τελειώσουν την καριέρα τους στη Ρίβερ Πλέιτ με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούσαν , ο Αργεντινός άσος τόνισε

«Δυστυχώς, το τέλος μας ήταν παρόμοιο και δεν θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε, αποσυρόμενοι από το ποδόσφαιρο, αλλά να μας αποθεώνουν οι οπαδοί. Για αυτό ήρθαμε εδώ. Ο Πάμπλο και ο Λούτσο θα έχουν τους λόγους τους».

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε με ποιους συνεργάστηκε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. «Με τους Ορτέγκα, Ντ’ Αλεσάντρο, Άνχελ, Μάξι Ροντρίγκες, Ρομανιόλι, Κλάιφερτ και Ροναλντίνιο

Ας θυμηθούμε τον Χαβιέρ Σαβιόλα στις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, αλλά και με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

https://youtu.be/2692YxBSjoA

https://youtu.be/eQX30gbbW-c

 

https://youtu.be/g31mort6RQg

https://youtu.be/IcqZPlQQIjQ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button