ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δεν βγαίνουν συχνά τέτοιοι παίκτες!»


Το εγκώμιο του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος. 

Στους τομείς που έκριναν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Βαλένθια, αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στη ποιότητα και τα έντονα ηγετικά χαρακτηρισιτκά του Βασίλη Σπανούλη, εκφραζοντας τον ενθουσιασμό του για τις μοναδικε΄ς του ιακνότητες

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, παίξαμε απέναντι σε μια καλή επιθετικά ομάδα. Με εξαίρεση το β’ δεκάλεπτο, όπου δεχθήκαμε 28 πόντους, θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα μέσω της άμυνας. Ένα στοιχείο της αναμέτρησης είναι ότι δεν είχαμε σταθερότητα επιθετικά σε όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου. Το “κλειδί” ήταν η καλή μας άμυνα, ειδικά στα τελευταία λεπτά, και ότι βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο να επιτεθούμε και να σκοράρουμε με λέι απ. Η σημασία είναι τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική, μετά την απώλεια του Κυπέλλου. Δουλέψαμε περισσότερο στην άμυνα, που είχαμε πρόβλημα με την ΑΕΚ. Περιμένω να ανέβουν κι οι άλλοι παίκτες, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους για την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην επίθεση».

Αναφορικά με τον Βασίλη Σπανούλη και τα ηγετικά του καλάθια που πέτυχε με τις διεισδύσεις του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε:

«Είναι ένας πολύπλευρος παίκτης, μπορεί να βρει διαφορετικούς τρόπους για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Όταν πρέπει να σουτάρει, το κάνει. Όταν βρει διαδρόμους, διεισδύει. Το έχω ξαναπεί ότι είναι ο ηγέτης μας. Δεν βγαίνουν συχνά τέτοιοι παίκτες».

Τέλος σε ερώτηση για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου σχολίασε
«Σίγουρα είμαστε επηρεασμένοι, είμαστε στεναχωρημένοι. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι ψυχολογικά, κάποιοι άλλοι έδειξαν καλύτερα και αντέδρασαν. Έχουμε μια εβδομάδα μέχρι το επόμενο παιχνίδι, θα δουλέψουμε για να είμαστε πιο έτοιμοι από κάθε άποψη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button