ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν αρκούσε ο Καπίνο!

Untitled-3

Ο διεθνής πορτιέρο του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος στην ήττα της Εθνικής ομάδας από την Αυστραλία με 1-0, μδε το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 94′ με γκολ του Λέκι.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η εκπληκτική εμφάνιση του Στέφανου Καπίνο δεν στάθηκε αρκετή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ώστε να αποφύγει την ήττα στο πρώτο της φιλικό κόντρα στην Αυστραλία στο Σίδνει.
Ο 22χρονος διεθνής τερματοιφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος πέρασε στο 15ο λεπτό στη θέση του τραυματία Ορέστη Καρνέζη, πραγματοποίησ εσωρτεία εντυπωσιακών επεμβάσεων, όως τελικά δεν στάθηεκ δυαντό να κρατήσει μόνος του το 0-0.,

Κι αυτό γιατί στο 94′ νικήθηκε από τοπν Λέκι, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε στιγμιαία ολιγωρία της λληνιής άμυνας διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 υπέρ των Αυστραλών.

Διαιτητής ο Ιάπωνας Τζουμπέι Λίντα, με βοηθούς τον συμπατριώτη του, Σίντζι Ότσι και τον Άγγλο, Σίμον Μπένετ.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Άγγελος Ποστέκογλου): Ράιαν, Γκέρια, Μίλιγκαν (83′ Γκέρσμπαχ), Ντέγιενεκ, Γιάννου (72′ Κέιχιλ), Κρούζε (61′ Λέκι), Μόουϊ (61′ Ρόγκιτς), Σμιθ (81′ Ιρβάιν), Γέντινακ, Μπερνς (72′ Οικονομίδης), Σένσμπουρι.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης (15′ λ.τρ. Καπίνο), Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Σάμαρης (56′ Ταχτσίδης), Μανιάτης, Χριστοδουλόπουλος (46′ Χολέμπας), Γιαννιώτας (74′ Αραβίδης), Διαμαντάκος (46′ Μπακασέτας), Βέλλιος.

00

Σχετικά Άρθρα

Back to top button