ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Δείχνουμε το πρόσωπο που θέλουμε»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νίκη και την εν γένει εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον Αερωπο Έδεσσας παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας.

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ολυμπιακός σε ακόμη ένα τμήμα του Ερασιτέχνη, χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας χάντμπολ επί του Αερωπού Έδεσσας με 36-30

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Ζαραβίνα δεν γινόταν να μην εκφράσει την ικανοποίησή του από τον τρόο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι παίκτες του την αναμέτρηση:

«Μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του με υπομονή. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε αν δεν παρερμηνεύαμε την τακτική μας και το σχέδιό μας. Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο γιατί το διαχειριστήκαμε χωρίς τον βασικό μας τερματοφύλακα και αυτό για την ομάδα αποτελεί ένα κέρδος. Από εκεί και πέρα μπορέσαμε να δώσουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο περισσότερο χρόνο γινόταν σε καινούργια πρόσωπα τα οποία σιγά-σιγά θα πρέπει να γίνονται περισσότερο αναγκαία στην ομάδα. Τόσο μακριά από την Αθήνα, σε μία τέτοια έδρα, το ότι ο κόσμος βρέθηκε κοντά μας είναι σημαντικός παράγοντας. Είμαι ευχαριστημένος εγώ και τα παιδιά γιατί τους δώσαμε την χαρά της νίκης. Σίγουρα όσο εμείς δείχνουμε το πρόσωπο που θέλουμε να έχουμε ο κόσμος θα μας αγκαλιάζει και τον περιμένουμε μέσα στο σπίτι μας εκεί όπου θα καταλάβουμε πραγματικά τι σημαίνει να είμαστε σε μία δυνατή έδρα».

Τζηράς: «Επιβάλαμε τον ρυθμό μας»

Ο Δημήτρης Τζηράς αναδείχθηκε σε κορυφαία φυσιογνωμία της αναμέτρησης, αφού με τα 12 γκολ, που πέτυχε, οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό προς την σπουδαία νίκη.
Ο τοπ-σκόρερ των Πειραιωτών από την μεριά του τόνισε τα εξής:

«Σίγουρα ήταν μία μεγάλη νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα, στην οποία παραδοσιακά δυσκολεύονται όλες οι ομάδες. Πιστεύω ότι επιβάλαμε τον ρυθμό μας και σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού είχαμε μία έλειψη συγκέντρωσης, αλλά όσο περνούσε το ματς χτίσαμε μία διαφορά και καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος του αγώνα. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και ελπίζω να πάνε όλα καλά στη συνέχεια. Όταν έχεις κόσμο ακόμα και εκτός έδρας, αυτό σε βοηθάει πάρα πολύ και δίνει μία επιπλέον ώθηση στην ομάδα για να φτάσει σε μία ακόμη νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button