ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δίχτυα Ολυμπιακού για Εντού»

edu

Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον νεαρό Νιγηριανό φόργουορντ, που έχει μεγαλώσει στην Κύπρο αποκαλύπτουν Μέσα ενημέρωσης του «νησιού της Αφροδίτης».

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Ει Τζέι Εντού έρχεται να προστεθεί στην μακροσκελή μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «cyprusbasket» οι πρωταθλητές Ελλάδας παρακολουθούν στενά την περίπτωση του νεαρού Νιγηριανού φόργουορντ, ο οποίος έχει μεγαλώσει στη Κύπρο1

Ο Θρύλος στο πλαίσιο της πολιτικής του …παιδομαζώματος,που έχει ξεκινήσει με πιο τρανή την περίπτωση του Νίκου Αρσενόπουλου, φροντίζει να τσεκάρει κάθε αξιόλογη περίπτωση παίκτη μικρής ηλικίας που υπάρχει στον ορίζοντα.

«Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε νέα τροχιά ως προς τα τμήματα υποδομής του και θέλει να επενδύσει στα μεγαλύτερα ταλέντα των νεαρών ηλικιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyprusbasket, ένα από αυτά είναι ο Έι Τζέι Εντού!», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Ήδη σας αποκαλύψαμε πως στο κόλπο της διεκδίκησής του έχουν μπει πολύ δυναμικά τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και ο Άρης. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά εντείνεται και πιθανότατα θα ληφθεί οριστικά η απόφαση για να αποκτηθεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button