ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δίπλα στους πληγέντες και το 2018!

Ανεξάντλητη είναι η στήριξη του Ολυμπιακού προς τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

 

Το έντονα ευασθητοποιημένο του πρόσωπο συνεχίζει να επιδεικνύει σε κάθε περίσταση ο Ολυμπιακός.

Με την έλευση του 2018 οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν απτόητοι την ανεξάντλητη βοήθειά τους προς τους κατοίκους της Μάνδρας που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τις φονικές πλημμύρες

Ο Θρύλος για ακόμη μία ημέρα βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις, κάνοντας πράξη αυτό που είχε τονίσει ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης για συνεχή και αδιάκοπη προσφορά στους κατοίκους της Μάνδρας για όσες μέρες καταστεί αυτό αναγκαίο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Μπορεί οι πρώτες μέρες του 2018 να είναι γιορτινές για τον περισσότερο κόσμο, αλλά για τους ανθρώπους της Μάνδρας οι οποίοι συνεχίζουν τις προσπάθειες να ορθοποδήσουν μετά τις φονικές πλημμύρες, είναι μέρες δύσκολες. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό τους και να τους προσφέρουν την αμέριστη βοήθειά τους και στην… ανατολή του νέου έτους!

Η εντολή του ηγέτη του Θρύλου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν σαφής! Να βρίσκονται στην περιοχή της Μάνδρας οι άνθρωποι του Συλλόγου για όσες μέρες και αν χρειαστεί, μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές. Αυτό φροντίζουν από την πρώτη κιόλας μέρα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

Την δεύτερη μέρα του 2018, τα χωματουργικά μας μηχανήματα συνέχισαν τους καθαρισμούς των δρόμων και των πεζοδρομίων στην πόλη, ενώ το φορτηγό μας μετέφερε τις λάσπες στο λατομείο/χωματερή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button