ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δίπλα στον Λεμονή οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού

Μεγάλες συναντήσεις είχαμε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, εκεί που το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κ-20 του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της περιόδου 2016-17, φτάνοντας μάλιστα στις τρεις διαδοχικές κατακτήσεις.

Μεγάλες μορφές του παρελθόντος έδωσαν το “παρών” για να χειροκροτήσουν τα παιδιά του Βασίλη Βούζα και να χαρούν που ένα ακόμη πρωτάθλημα έπιασε Λιμάνι, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Δαρίβας, ο θρυλικός Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Χρήστος Καλτσάς, ο Γιώργος Κοκολάκης και ο Γιώργος Κωττάκης. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και το παρόν του Συλλόγου, με πρώτο τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή που συναντήθηκε και συνομίλησε με τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Γκαϊτατζής, απευθυνόμενος προς τον Τάκη Λεμονή του εξέφρασε την στήριξη που έχει από όλους τους Βετεράνους αλλά και την μεγάλη αγάπη που του έχουν. “Όλοι οι Βετεράνοι είμαστε στο πλευρό σου και σε στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά. Ήρθες σε μία δύσκολη στιγμή και παρέλαβες ένα χάος. Ελάχιστοι θα αναλάμβαναν τέτοιο χρέος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή” ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, ενώ ο Γιώργος Δαρίβας παρενέβη στην συζήτηση εκφράζοντας για μία ακόμη φορά ξεκάθαρα και δυνατά την Ολυμπιακή φωνή: “Εγώ θέλω το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα θέλω να πάρουμε” έλεγε απευθυνόμενος προς τον Τάκη Λεμονή!

Παράλληλα, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία τόσο για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα απέναντι στα Γιάννενα, που με νίκη ο Ολυμπιακός κατακτά το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 7ο συνεχόμενο, αλλά και για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη.

Λίγο πριν φύγουν από του Ρέντη, ο κόουτς των πρωταθλητών, έλεγε χαρακτηριστικά πως αισθανόταν πολύ τυχερός που έχει την στήριξή τους και που είδε από κοντά αυτούς τους παίκτες να αγωνίζονται. Μάλιστα θυμήθηκε απευθυνόμενος προς τον Γιάννη Γκαϊτατζή το αλήστου μνήμης παιχνίδι της 5ης Ιουνίου 1966 στο οποίο είχε αγωνιστεί, όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τον Πανσερραϊκό με το γκολ του Γιούτσου στα τελευταία δευτερόλεπτα και πήρε το πρωτάθλημα.

Ο κόουτς τότε ήταν μόλις έξι χρονών, αλλά όποιος θυμάται εκείνο το παιχνίδι, εύκολα καταλαβαίνει γιατί έχει μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη του παρά το νεαρό της ηλικίας του!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button