Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δήμιος» του Αστέρα ο Φορτούνης!

Για τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι σ’ όλες τις διοργανώσεις ο διεθνής Θεσσαλός μέσος του Ολυμπιακού «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα πανηγυρίζοντας αισίως το έκτο του γκολ.

 

Το ποδοσφαιρικό άστρο του Κώστα Φορτούνη έλαμψε για ακόμη μία φορά φωτίζοντας στους πρωταθλητές Ελλάδας τον δρόμο προς την πρώτη τους νίκη για το 2017!

Ο διεθνής Θεσσαλός άσος και MVP του περυσινού πρωταθλήματος ηγήθηκε της προσπάθειας, για ανατροπή του αρχικού 0-1 που επιχείρησε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος . Μάλιστα με το γκολ- φωτοβολίδα που πέτυχε στο 53΄όχι μόνο ισοφάρισε σε 1-1, αλλά έδωσε και το σύνθημα για την σπουδαία νίκη με 2-1, η οποία ήρθε έστω και με αγχωτικό τρόπο στο 93’ χάρη στο γκολ του Μάρκο Μάριν.

Με το πανέμορφο γκολ, που πέτυχε ο 24χρονος διεθνής μέσος «τιμώρησε» τη παλιά του ομάδα για τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Θρύλου σ’ όλες τις διοργανώσεις, διευρύνοντας την εκπληκτική παράδοση σκοραρίσματος, που έχει δημιουργήσει απέναντι στους Αρκάδες!

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, ο Φορτούνης, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα όλες τις φορές, όπου ο Ολυμπαικός έχει φιλοξενήσει τους «κυανοκίτρινους», από το καλοκαίρι του 2014 κι έπειτα όταν κι επέστρεψε στην ομάδα, που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, οδηγώντας τον Θρύλο σε ισάριθμες νίκες!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το γκολ, που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτη (4/1) ήταν το έκτο απέναντι στην παλιά του ομάδα, αφού στις περυσινές νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης σε πρωτάθλημα (3-1) και Κύπελλο (5-0) αντίστοιχα, σκόραρε από δύο φορές. Η αρχή είχε γίνει στις 19 Μαρτίου του 2015, όταν ο Θεσσαλός είχε διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 83′, ενώ το σκορ είχ εανοίξει ο Τσόρι Ντομίνγκες στο 13′.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button