ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δέκα φορές πιο προσεκτικοί!»


Στον κομβικό χαρακτήρα που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Έρικ Γκριν.

Στις ιδιαιτερότητες, αλλά και την κρισιμότητα που έχει συγκεντρωσει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Έρικ Γκριν.

Ο Αμερικανός γκαρντ μέσω του blog  που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ζήτης εαπό τους συμπάικτε του να είναι δέκα ακόμη περις΄σοτερες φορές πιο προσεκτικοί, ώστε να «αποδράσουν» με την νίκη από το κλειστό του ΟΑΚΑ

Αναλυτικά:

Δέκα φορές πιο προσεκτικοί

Φίλες και φίλοι μου, ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Αυτή η εβδομάδα ήταν καλή για εμάς και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Καταφέραμε και νικήσαμε τη Νταρουσάφακα και συνεχίζουμε να είμαστε εκεί που θέλουμε στην Ευρωλίγκα. Δηλαδή, προκριθήκαμε και μαθηματικά στα πλέι οφ, έχουμε την τύχη στα χέρια μας σχετικά με το πλεονέκτημα έδρας και ακόμη έχουμε μπροστά μας πέντε κρίσιμα ματς.

Ακριβώς στην ίδια κατάσταση είμαστε και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας σε ό,τι αφορά την πρώτη θέση και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες έως το τέλος για να καταφέρουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ έχοντας το πλεονέκτημα έδρας ως τους τελικούς.

Αντιμετωπίζουμε τώρα την ΑΕΚ, μια εξαιρετική ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Έμαθα πως άλλαξαν προπονητή και αυτό, από την εμπειρία μου, πάντα βοηθάει τις ομάδες αφού αλλάζει μια κατάσταση που-συνήθως-δεν ήταν καλή. Γι αυτό θα πρέπει τώρα να είμαστε… δέκα φορές πιο προσεκτικοί από ό,τι πριν.

Η ΑΕΚ διαθέτει ισχυρή έδρα και το ματς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Γι αυτό και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι γι αυτό το δύσκολο ματς. Έχω παίξει ήδη δύο φορές στο ΟΑΚΑ, ξέρω πόσο δύσκολη έδρα μπορεί να γίνει για κάθε αντίπαλο. Περιμένω λοιπόν να δω πως θα είναι και απέναντι στην ΑΕΚ.

Εμείς, όπως πάντα, θα αρχίσουμε και πάλι από την άμυνα μας. Μέσω της άμυνας μας θέλουμε να βγάλουμε από τον ρυθμό τους, τους αντιπάλους μας, αλλά και να βρούμε ρυθμό και ενέργεια για την επίθεση. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς. Εμείς θα δώσουμε το 150% των δυνάμεων μας για να πάρουμε τη νίκη.

Με εκτίμηση,

Έρικ»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button