Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δέκα γκολ στον ΑΟ Χανιά! (Videos)

xania_ocfp

Το Redaroume.gr  σας υπενθυμίζει τις περυσινές διπλές αναμετρήσεις Κυπέλλου του Ολυμπιακού απέναντι στον Α.Ο. Χανιά με 1-4 και 6-0 αντίστοιχα.

 

Την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος με τον Α.Ο. Χανιά για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον θεσμό του Κυπέλλου θα έχει το απόγευμα της Πέμτπης ο Ολυμπιακός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κοντράρονται με την κρητική ομάδα στο γήπεδο των Περιβολίων στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης και καλούνται να διευρύνουν την εξαιρετική τους περυσινή επίδοση, πετυχαίνοντας το «τρία στα τρία».

Για όσους δεν θυμούνται, ο Ολυμπιακός είχε κοντραριστεί τον περασμένο Ιανουάριο με τον Α.Ο. Χανιά στην φάση των «16» του Κυπέλλου σε διπλές αναμετρήσεις και είχε επιβληθεί με την χαρακτηρισιτκή ευκολία, που μαρτυρούν το 1-4 επί κρητικού εδάφους  και το 6-0 στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης».

 

 

7/1/2016: Α.Ο. Χανιά – Ολυμπιακός 1-4

Γκολ: 8′ Γκέσιος / 22′ Ερνάνι, 39′ Κολοβός, 86′ Σεμπά, 90′ Μανιάτης

ΑΟ Χανιά: Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάντο, Τσούτσης, Νύκταρης Ν. (60′ Μπουζούκης), Γκέσιος (77′ Νύκταρης Μ.), Δεινόπαπας (46′ Λίτα), Ρίκκα.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο (72′ Σάλιακας), Αυλωνίτης, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (80′ Μανιάτης), Κολοβός, Πάρντο (87′ Πουλίδο), Ερνάνι, Σεμπά.

 

13/1/2016: Ολυμπιακός – Α.Ο. Χανιά 6-0

Γκολ: 4’ Ζντιέλαρ, 12’, 45’  Κασάμι, 36’ Σεμπά, 73’ Πουλίδο, 90’ Φουστέρ

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί (46′ Σάλιακας), Μποτία, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Κασάμι (46′ Μανιάτης), Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Ερνάνι (76′ Μανθάτης), Σεμπά, Πουλίδο.

Χανιά: Πρίφτης, Παγώνης (46′ Φυνικάκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης (46′ Μπουζούκης), Γκέσιος, Τσούτσης, Άλβες, Ρίκκα, Λίτα, Μ. Νύκταρης (72′ Σάντερσον).

 

Θυμηθείτε πώς στα παρακάτω videos.

https://youtu.be/sBo9wYt_GcU

https://youtu.be/kjNtYWZY-zk

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button