ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γ. Αμανατίδης στο Redaroume.gr: “Βάση ο αθλητισμός, στόχος ο πρωταθλητισμός”

cb196__amanatidis

Η κάμερα του Redaroume.gr συνάντησε έναν από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές της εξέδρας και μέλος της θρυλικής ομάδας που κατέκτησε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, τον Γιώργο Αμανατίδη. Στο πλαίσιο του 6ου σεμιναρίου των σχολών του Ολυμπιακού, ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την προσπάθεια που γίνεται αλλά και για τις φιλοδοξίες που υπάρχουν:

“Το σεμινάριο αυτό ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια και είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογο μας. Η αρχή έγινε από μικρά, απλά πράγματα και στην συνέχεια έγινε πιο σύνθετο όσο περνούσαν τα χρόνια. Είναι μία τεράστια βοήθεια για τους προπονητές, καθώς τους δίνει την δυνατότητα να κατανοήσουν σημαντικές πτυχές τόσο του συλλόγου, όσο και της δουλειάς τους. Ο στόχος είναι να μπορέσουν να περάσουν όσο το δυνατό καλύτερα στα νέα παιδιά την ξεχωριστή φιλοσοφία που έχει ο Ολυμπιακός σαν σωματείο και αυτό γίνεται με σωστή προγραμματισμένη δουλειά, πειθαρχεία και φυσικά συνέπεια. Οι σχολές του Ολυμπιακού είναι ένα βασικό κομμάτι του συλλόγου, είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης και όλοι εμείς είμαστε υπερήφανοι που αυτή η προσπάθεια στηρίζεται από πολύ ψηλά, από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Σχετικά με τους στόχους, ο παλαίμαχος άσσος των πρωταθλητών ξεκαθάρισε πως η βάση είναι ο αθλητισμός και στόχος ο πρωταθλητισμός με την ευκαιρία που παίρνουν . “Αυτή είναι και η υποχρέωση που δημιουργείται σε κάθε παιδί που φοράει την φανέλα με το έμβλημα του Ολυμπιακού στο στήθος” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμανατίδης.

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις του υπεύθυνου τμήματος σκάουτινγκ καθώς και το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο του Ολυμπιακού:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button