ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γυρίζει τον διακόπτη!

Με φόντο την έναρξη ενός νέου νικηφόρου σερί σε Ελλάδα κι Ευρωλίγκα υποδέχεται ο Ολυμπιακός τον ΓΣ Φάρο (19:00 – Cosmote Sport 6).

Εξιλέωση κι επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών αναζητάει ο Ολυμπιακός αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρησή του κόντρα στον ΓΣ Λ. Φάρο (19:00 – Cosmote Sport6).

Οι «ερυθρόλευκοι», προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟΚ και Μπασκόνια, που τους έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα κι έχουν συνοδευτεί από άσχημες εμφανίσεις, που πάνω απ’ όλα αδικούν την πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια

Το ζητούμενο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του πλέον, είναι η εύρεση ρυθμού, αλλά και φόρμας που θα οδηγήσει εκ του ασφαλούς τον Θρύλο στον δρόμο των επιτυχιών. Στην ανηφορική του πορεία προς την εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν οριοθετηθεί. Με φόντο την κατάκτηση τροπαίων!

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει έναν μονόδρομο μπροστά του. Να γυρίσει τον διακόπτη, να «θυμηθεί» το πρόσφατο εξαιρετικό αγωνιστικό του πρόσωπο και να βγάλεις το παρκέ την ενέργεια, που μας είχε συνηθίσει. Όλα τ’ άλλα θα έρθουν μόνα τους. Όπως και το νικηφόρο σερί…

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του, με τον Κιμ Τιλί και τον Δημήτρη Αγραβάνη να είναι οι μοναδικοί που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Φάρο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button