ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γούτας: “Θα διεκδικήσω θέση στην ομάδα”

1484447

Ο Δημήτρης Γούτας μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου  μετά το τέλος του αγώνα με την Βάκερ  τονίζοντας πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γούτα, στη ΝOVA:

Για το φιλικό κόντρα στην Βάκερ: «Είναι αρχή της προετοιμασίας, κοιτάμε να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση, δουλεύουμε όμως και στο τακτικό κομμάτι. Είναι το δεύτερο φιλικό, είμαστε νέοι στην ομάδα, παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι δημιουργούμε καλές προοπτικές και ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ και στη συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Η πρώτη χρονιά δεν πήγε καλά και λόγω του τραυματισμού. Τώρα είμαι εδώ, θα διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα και εύχομαι να τα καταφέρω».

Για τον απολογισμό της προετοιμασίας στην Αυστρία: «Δουλέψαμε καλά, βελτιώσαμε πολύ τη φυσική κατάσταση. Ήρθαμε σε επαφή με τα καινούρια παιδιά κι εμείς οι νέοι μπήκαμε σιγά – σιγά στην ομάδα. Τις επόμενες προπονήσεις θα δουλέψουμε παραπάνω για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια».

Για τα προκριματικά του UEFA Champions League: «Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να είμαστε στους ομίλους του UEFA Champions League και νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε».  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button