ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκατούζο: “Εμπειρη και επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός”

O Tζενάρο Γκατούζο, μίησε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τοην Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν πρέπει ,σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τους “Ερυθρόλευκους” οι οποίοι είναι πολύ έμπειροι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Τα ευρωπαϊκά ματς είναι διαφορετικά. Υπάρχει περισσότερη τακτική από ό,τι στην Ιταλία. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ επιθετική ομάδα, με έμπειρους παίκτες και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Είναι αήττητοι σε πέντε ματς στην Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε σταθερότητα στα αποτελέσματά μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Απέναντι στη Σασουόλο, είχαμε προβλήματα για 25 λεπτά. Θέλουμε να είμαστε συμπαγείς και να παίζουμε πάντα σαν ομάδα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Για τα πλάνα που θα ακολουθήσει «Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά όχι τόσες όσες απέναντι στη Ντουντελάνζ. Ο Καλντάρα είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού και ελπίζουμε να επιστρέψει μετά τη διακοπή».

Για τον Ιγκουαίν: «Θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να μην τον έχουμε. Είναι μια μεγάλη αξία για την ομάδα. Σήμερα προπονήθηκε κανονικά, θα δούμε αν είναι σε κατάσταση να παίξει αύριο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button