ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιόρτασαν με «πεντάρα» οι Νέοι!

1461867_1

Με το επιβλητικό 5-0 η πρωταθλήτρια Κ-20 του Ολυμπιακού διέσυρε τον Ηρακλή στο ματς – φιέστα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με τον πιο ηχηρό κι εκκωφαντικό τρόπο οι Νέοι του Ολυμπιακού επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή,

Σ’ εξ αναβολής αγώνα της 10ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη o Πρωταθλητής Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 του Ηρακλή, … τιμωρώντας τον για το γεογνός ότι έγινε η μοναδική ομάδα, που τον υποχρέωσε σε ήττα στην φετινή ξέφρενη κούρσα της προς την κατάκτηης του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, η οποία ολοκλήρσε την φετινή της πορεία με απολογιμσό 26 νικών, 3 ισοπαλιών και μόλις μιας ήττας, ήταν … καταιγιστική και το σκορ εάν οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να ήταν διπλάσιο!

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 5′ με υπέροχη ατομική προσπάθεια και σουτ του Θανάση Ανδρούτσου. Η ομάδα του Πειραιά κυριαρχούσε στο γήπεδο με τον Ηρακλή να παίζει παθητικό ρόλο και δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες! Στο 45′ ο Ολυμπιακός πέτυχε και 2ο γκολ όταν μετά από συνδυασμό του Γιάννη Λάτσι με τον Γιώργο Μανθάτη η μπάλα φτάνει στον Αντρίτ Τόλι ο οποίος με σουτ την στέλνει στα δίχτυα.

Με πατημένο το πόδις το γκάζι μπήκε και στο δεύτεορ μέρος ο Θρύλος και έως το 47′ το σκορ είχε φτάσει στο 4-0. Το 3ο γκολ σημείωσε στο 46΄ ο Γιώργος Μανθάτης και στο 47′ μετά από μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μάριου Βρουσάι η μπάλα φτάνει πάλι στον ίδιο και από εκεί στον Γιάννη Λάτσι ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή την στέλνει στα δίχτυα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να χάνουν την μια ευκαιρία μετά από την άλλη, κυρίως με τον Λάτσι και τον Κιρτζιαλίδη, και στο 74′ ο Ηρακλής χάνει πέναλτι με τον Αμαραντίδη (άουτ). Τελικά σημειώθηκε και 5ο γκολ πάλι από τον Θανάση Ανδρούτσο ο οποίος συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Γιώργο Μανθάτη και κέρδισε τον Ηλιάδη στο 86′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματόπουλος, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης (78′ Δερμιτζάκης), Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι (65′ Κηπουρός), Βρουσάι (53′ Κιρτζιαλίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Χουζούρης, Στράντζαλης, Καρβούνης, Αμαραντίδης, Ρότα, Μεζίνη, Συμεωνίδης, Μπικιάρης, Δούμτσιος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button