ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Για τον Θρύλο μας, για την αρρώστια μας”

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2017-2018 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο να σχηματίζει και σήμερα Δευτέρα, αρχές της νέας εβδομάδας ουρές για να εξασφαλίσει θέση στο Ναό!

Ήδη από το τέλος της περασμένης εβδομάδας μάθαμε ότι το φράγμα των 18.000 διαρκείας ξεπεράστηκε και είναι μαθηματικά βέβαιο πως η… εικοσάρα δεν θα αργήσει να σπάσει, αφού η δίψα του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας είναι τέτοια που οι πωλήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ήδη σε κάποιες θύρες τα εισιτήρια διαρκείας έχουν εξαντληθεί γεγονός που σημαίνει ότι το Καραϊσκάκη θα θυμίζει το απόρθητο Κάστρο που έχουμε δει και στο παρελθόν. Κι αν λάβουμε υπόψη την “τρέλα” που έχει πιάσει τον κόσμο, τόσο με τις μεταγραφικές κινήσεις, όσο και με τα ονόματα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Champions League και βέβαια πάντα με τη μεγάλη πρόκληση του 8ου σερί να κατέχει περίοπτη θέση στους στόχους, δεν θα πέφτει “καρφίτσα”!

Παρά τις ουρές και την αναμονή που αναγκαστικά υπάρχει για να γίνεται σωστά η διαδικασία, ο κόσμος δεν χάνει το χαμόγελό του και στα “πηγαδάκια” κυριαρχούν αυτές οι κουβέντες. Για την νέα σεζόν, για τις μεταγραφές που έγιναν, για τα μεγάλα ραντεβού με την Μπάρτσα, την Γιουβέντους, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και φυσικά για το 8ο σερί που θα γράψει ιστορία!

“Για τον Θρύλο μας, για την αρρώστια μας” έλεγαν χαρακτηριστικά πολλοί από τους φίλους του πρωταθλητή, αψηφώντας τον χρόνο αναμονής καθισμένοι καρτερικά όπου έβρισκαν. Και ύστερα όσοι έβγαιναν από την αίθουσα των διαρκείας να έχουν ένα πλατύ χαμόγελο που φώτιζε το πρόσωπό τους, γνωρίζοντας πως κι αυτοί πια θα έχουν την θέση τους δίπλα στον Ολυμπιακό που ετοιμάζεται να ξαναγράψει ιστορία.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button