ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για την ιστορία σου και για τον κόσμο σου Θρύλε!

Πανέτοιμος κι αποφασισμένος ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη για το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό (21:00, COSMOTE SPORT4). 

 

 

Η πιο μεγάλη είναι τώρα για τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» μπροστά στο ένθερμο κοινό τους καλούνται να τα παίξουν όλα για όλα στον πέμπτο καθοριστικό τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και να πανηγυρίσουν τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο τους (21:00, COSMOTE SPORT4).

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου κυριεύονται από ιερό πάθος και δεδίχνου διατεθειμένοι να μπουν στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια και με ξεκάθαρη πρόθεση να ρίξουν του αντιπάλους τους στο … καναβάτσο από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ώστε να θέσουν τις βάσεις που θα τους επιτρέψουν να φτάσουν στον θρίαμβο.

Οι πρωταθλητές που θα έχουν σύμμαχό τους τον εκπληκτικό και συγκλονιστικό τους κόσμο, που «εξαφάνισε» από την Παρασκευή όλα τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να … τελειώσουν μια και καλή τον αντίπαλό τους και να επιβεβαιώσουν την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους.

Η επιβολή του ρυθμού, ο έλεγχος των ριμπάουντ, η ενέργεια, η θέληση, το ιερό πάθος, αλλά κυρίως, η ψυχή, η καρδιά το μυαλό και η σωστή διαχείριση σε κατάσταση ειδικών συνθηκών θα δώσουν το σύνθημα για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Γιατί πολύ απλά ο Θρύλος έχει αποδείξει ότι μπορεί, ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό του!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button