ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Για Σούντζιτς ο Ολυμπιακός!» (Videos)

231137558_toni_sunjic

Στο προχωρημένο των επαφών των πρωταθλητών Ελλάδας με τον διεθνή Βόσνιο αμυντικό της Στουτγκάρδης αναφέρονται γερμανικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη στιγμή, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας «φουλάρουν» τις …μηχανές τους, όσον αφορά την επικείμενη ενίσχυση του ρόστερ τους σε καίριες θέσεις, όπου έχουν εντοπιστεί κενά και γενικότερες αδυναμίες, ονόματα αρκετών παικτών προτείνονται από διάφορους μάνατζερ.
Ένα από αυτά ήταν πρόσφατα και αυτό το υ Τόνι Σούντζιτς.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν γερμανικά Μέσα ενημέρωσης, οι Πειραιώτες εντείνουν τις επαφές τους για τον 27χρονο διεθνή στόπερ της Στουτγκάρδης, σημειώνοντας ότι ο γερμανικός σύλλογος θα πρέπει πλέον να μπει σε διαδικασία ανεύρεσης του αντικαταστάτη του!

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Επειδή ο Τόνι Σούντζιτς, φλερτάρει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης, πρέπει να ψάξουν να αναπληρώσουν το κενό που θα αφήσει σε αυτή τη θέση».

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο Σούντζιτς έχει να επιδείξει θητεία σε Ζρίνσκι Μόσταρ, Κορτράικ, Ζόρια, Κούμπαν και φυσικά στην Στουτγκάρδη
Ο Σούντζιτς έχει 210 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει οκτώ γκολ, ενώ έχει και τρεις ασίστ. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς έχει 18 συμμετοχές, δείχνοντας πως αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της χώρας του.

https://youtu.be/Tf64o5hpv4M

Σχετικά Άρθρα

Back to top button