ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Για Πρίντεζη και Άιβερσον η Φενέρ! »

13335538_10153728176384001_4026937533311165020_n

Τις περιπτώσεις των Γιώργου Πρίντεζη και Κόλτον Αίβερσον φέρονται να εξετάζουν στην φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκα σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τους Γιώργο Πρίντεζη και Κόλτον Αϊβερσον φαίνετια να …λιγουρεύεται ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Η φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκα επιθυμεί να διατηρήσει στις τάξεις της τους Γιάν Βέσελι και Έκπε Ούντοχ, με τον «Ζοτς», μάλιστα, να έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας την άμεση ανανέωση του Τσέχου πάουερ φόργουορντ – σέντερ.

Οι δύο παίκτες της Φενέρ από την πλευρά τους εξετάζουν σοβαρά την προοπτική του ΝΒΑ και δεν αποκλείεται να αφήσουν την Κωνσταντινούπολη για τον «μαγικό κόσμο» μετά το φινάλε της σεζόν.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, Τούρκοι δημοσιογράφοι έχουν ήδη ξεκινήσει να προλειθαίνουν το έδαφος για την επόμενη ημέρα της Φενέρμπαχτσε σε περίπτωση που οι δύο παίκτες αποχωρήσουν για το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Με βάση τα όσα αναφέρει ο Φερσού Γιαχαμπέγιογλου, που ασχολείται με μεταγραφικά ζητήματα και στο Twitter έχει περισσότερους από 10.000 ακόλουθους, η Φενέρμπαχτσε κοιτάζει για αντι-Βεσέλι και αντι-Ούντοχ τις περιπτώσεις των Γιώργου Πρίντεζη και Κόλτον Άιβερσον αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει όσο τίποτε άλλο να διατηρήσει τον διεθνή φόργουορντ στις τάξεις του για πολλά ακόμη χρόνια τη στιγμή, όπου και ο 31χρονςο άσος δεν φαίνεται αν είναι καθόλου «χζεστός» στο ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button