ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Για πάμε και σήμερα όπως εκείνο το μαγικό βράδυ!»

Με ένα ποστάρισμα γεμάτο νόημα και θρυλικές αναμνήσεις, ο Αλέξης Αλεξανδρής έδωσε το σύνθημα για θρίαμβο επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

 

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ανήκει στην κατηγορία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που άφησαν έντονα το δικό τους στίγμα στη δημιουργία της απίστευτης αυτοκρατορίας των τελευταίων 21 ετών!

Με τα έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά, τις εκτελεστικές του ικανότητες, αλλά και το ασίγαστο πάθος του, ενέπνεε τους πάντες και μάλιστα κορυφαίοι συμπαίκτες του και  … ιερές φυσιογνωμίες της εποχής εκείνης, θυμούνται με νοσταλγία τα … κατορθώματά του!

Με «παλμαρέ» επτά διαδοχικά πρωταθλήματα με τα ερυθρόλευκα» (1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003), ο Αλεξανδρής υπήρξεένας από τους πυλώνες εκείνης της ομαδάρας, με τον κορυφαίο ελληνικό κορμό, που έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Μάλιστα την σεζόν 2001-2002 ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές κατάκτηση εκείνου του πρωταθλήματος και χωρίς αμφιβολία ο παίκτης, που έκρινε σε πολύ μεγάλο ποσοστό το νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ μE 4-3 στο ΟΑΚΑ, που είχε διεξαχθεί στις 20 Απριλίου του 2002. Μάλιστα, είχε αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τους «ερυθρόλευκους» (σ.σ. πριν την έναρξή του ο Ολυμπιακός μειονεκτούσε  τριών βαθμών των αντιπάλων του).  Τότε όπου ο Αλεξανδρής με δύο δικά του τέρματα είχε οδηγήσει τον Θρύλο προς τον θρίαμβο!

Με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός μνημόνευσε εκείνη την μαγική «ερυθρόλευκη» βραδιά και με ποστάρισμά του στα social media, έδωσε το σύνθημα για νίκη επί των «κιτρινόμαυρων»! Όπως τότε!

Αναλυτικά τι έγραψε:

«Για πάμε και σήμερα οπως εκείνο το μαγικό βράδυ…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button