ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Για εμάς είστε Πρωταθλήτριες Ευρώπης!»

Τα ολόψυχα συγχαρητήριά του στην ομάδα πόλο γυναικών εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης. 

 

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομαδάρα πόλο γυναικών, η οποία με τη συμμετοχή της στον τελικό της Ευρωλίγκα φούσκωσε με υπερηφάνεια απανταχού των εκατομμύρια πιστών οπαδών του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο Πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ αναδεικνύει σ εόλη του την μεγαλοπρέπεια το έντονo  ενδιαφέρον του για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και φυσικά δνε θα μπορούς να μην επιβραβεύσει τα χρυσά κορίτσια του Χάρη Παυλίδη για το νέο τρομερό τους κατόρθωμα να διεκδκήσουν στα ίσια το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης από την διοργανώτρια Κίνεφ Κίρισι.

Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου με μήνυμα που ανέβασε στα social media, τόνισε ότι τόσο για τον ίδιο, όσο και για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αυτές είναι οι άξιες πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Αναλυτικά:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών, η οποία έφτασε σε έναν ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας με την παρουσία σε αυτούς τους τελικούς αποδεικνύει ότι δικαίως θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους πολυαθλητικούς Συλλόγους της Ευρώπης! Για εμάς είστε Πρωταθλήτριες Ευρώπης! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button