ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για αυτόν τον κόσμο πως να μην κάνεις τα πάντα;

Μενέν ήταν και, σε πρώτη φάση, πήγε! Πώς πήγε; Μάλλον… αδιάβαστη και “πατημένη” από το θρυλικό εξπρές που λέγεται Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς σε τάραφλεξ και εξέδρα! Η εκτός έδρας νίκη στον πρώτο προημιτελικό ήταν ότι έπρεπε ενόψει της ρεβάνς στο “Μελίνα Μερκούρη”, την πιο “καυτή” έδρα όπου λιώνουν ακόμη και ατσάλια εκεί μέσα! Μία εκτός έδρας νίκη που δίνει κάθε δικαίωμα στον Ολυμπιακό να ονειρεύεται τα ημιτελικά του Challenge Cup. Όμως επειδή έχουμε γνωρίσει πολύ καλά τόσο τους παίκτες όσο και τον κόουτς Μπενίτεζ, είναι βέβαιο πως δεν τους έχει περάσει από το μυαλό καν η πρόκριση στην επόμενη φάση. Τουλάχιστον ακόμα, διότι ξέρουν πως υπάρχει άλλο ένα ματς. Όταν με το καλό γίνει και είναι κι αυτό νικηφόρο δίνοντας την πρόκριση, τότε θα τα σκεφτούν τα υπόλοιπα.

Ένα πράγμα όμως είναι βέβαιο και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Καταρχάς, το γεγονός ότι βρέθηκαν οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι στην έδρα της Μενέν ήταν αναμενόμενο! Ναι, καλά διαβάσατε! Όποιος δεν το περίμενε ήταν βέβαιο πως θα επρόκειτο να διαψευστεί. Αφού με την τρέλα που κουβαλάει ο κόσμος του Ολυμπιακού και με την λατρεία για την ομάδα, θυμηθείτε ότι είχε φτάσει πριν από κάμποσα χρόνια…200 χιλιόμετρα μακριά από τον Βόρειο Πόλο στο Λένκερνταλ της Νορβηγίας για το ματς με την Ρόζενμποργκ. Στο Βέλγιο λοιπόν θα… κώλωνε ο κόσμος του Ολυμπιακού; Και φυσικά τους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου! Ο Θρύλος δεν ταξιδεύει μόνο με την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και με την παρουσία των φιλάθλων του στις κερκίδες εντός και εκτός Ελλάδος.

Και πήγε ο κόσμος στην έδρα της Μενέν και κέρδισε και την μάχη της εξέδρας, όπως επίσης ήταν αναμενόμενο πως θα συνέβαινε. Δεν ξέρουμε πως οι “ντόπιοι” φίλαθλοι της Μενέν φωνάζουν για την ομάδα τους, αλλά σίγουρα αυτή τη τρέλα που έχουν οι δικοί μας δεν πρόκειται να την κουβαλάνε!

Σκεφτείτε πως ένιωσαν οι παίκτες όταν θα τους είδαν εκεί! Και μία νίκη 3-1 εκτός από καθολική κυριαρχία και ανωτερώτητα φανερώνει το δίχως άλλο την διάθεση του παίκτη ότι “ναι ρε φίλε… Θα παίξω και για σένα που ήρθες να με δεις”. Είναι δυνατόν να μην κάνει η ομάδα τα πάντα για αυτόν τον κόσμο; Πως να μην τα δώσεις όλα; Πως να μην θες να τους βλέπεις όλους ευχαριστημένους; Ναι, το θέλουμε αυτό. Όπως θέλουμε και το Ευρωπαϊκό, όπως θέλουμε πιο πολύ από όλα το πρωτάθλημα. Αυτό είναι που μας λείπει. Αλλά δεν ανησυχούμε. Οι ιθύνοντες στο τμήμα βόλεϊ έχουν ήδη δώσει στους παίκτες και στον Μπενίτεζ να αντιληφθούν ότι αυτός είναι ο νούμερο 1 τίτλος της σεζόν. Αλλά απο κει και πέρα, κανείς δεν πρόκειται να… παραπονεθεί αν αντί για έναν τίτλο έρθουν δύο… τρεις… Δεν μας “χαλάει”!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button