ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιαννιώτας πρόκρισης! (Videos)

215908

Με κορυφαίο και σκόρερ τον 23χρονο διεθνή εξτρέμ του Θρύλου ο ΑΠΟΕΛ συνέτριψε στο τέλος την Ρόζενμποργκ με 3-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στα πλέι – οφ του Champions League.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το άστρο του Γιάννη Γιαννιώτα έλαμψε και οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στον παράδεισο τηε πρόκρισης για τα πλέι – οφ του Champions League!

O διεθνής εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στους πρωταθλητές Κύπρου με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο άνθρωπος που πήρε στις πλάτες του τον ΑΠΟΕΛ και τον οδήγησε στο θριαμβευτικό 3-0 επί της Ρόζενμποργκ που χάρισε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν και τα τρία τους τέρματα στο …εξάλεπτο των καθυστερήσεων (!) εκμεταλλευόμενοι την κόπωση των Νορβηγών στα τελευταία λεπτά χαρίζοντας μεγάλες στιγμές στους οπαδούς τους!

Συγκεκριμένα, ο Γιαννιώτας άνοιξε το σκορ στο 91’ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Βάντερ, που προήλθε από παράλληλη σέντρα. Το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι, οι φιλοξενούμενοι τα έχασαν και στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι, αφού ήρθαν ακόμη δύο τέρματα από τους Βάντερ (93’) και Ντε Βινσέντι (95’).

Μάλιστα στη φάση του 2-0 ο Γιαννιώτας ήταν ο δημιουργός όταν κι ελίχθηκε πανέμορφα από τα δεξιά προκαλώντας ρήγματα στην άμυνα της Ρόζεμνμποργκ πριν η μπάλα φτάσει στα πόδια του Βαντέρ.

Δείτε τα γκολ του επιβλητικού 3-0 του ΑΠΟΕΛ  στο παρακάτω video

https://youtu.be/ps4WZeFmUTY

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button