ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιάνις και Γιάνις είναι εδώ! (vid)

Την αρχή έκαναν Βεζένκοφ και ΛεΝτέι, και πλέον συμπλήρωσαν τον πρώτο κύκλο αφίξεων του Ολυμπιακού τα ξημερώματα οι Γιάνις Τίμα και Γιάνις Στρέλνιεκς. Οι δύο Λετονοί προσγειώθηκαν περίπου στις τρεις, ερχόμενοι μαζί από την χώρα τους.

Μάλιστα ο πρώτος έκανε και τις απαραίτητες δηλώσεις κατά την άφιξή του δίνοντας το στίγμα του για την νέα σεζόν:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι στον Ολυμπιακό και που θα αγωνιστώ μαζί με τον συμπαίκτη μου στην εθνική ομάδα, τον Γιάνις Στρέλιενκς. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καιρό. Είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν πίστευα πως θα συμβεί, αλλά είμαστε εδώ, θα αγωνιστούμε στην ίδια ομάδα και ελπίζω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η παρουσία του ήταν ταν ένα πολύ σημαντικό «συν». Υποθέτω πως είναι σπουδαίο που θα έχω δίπλα μου τον Γιάνις που ξέρει την ομάδα, παίζει ήδη εδώ και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρηγορότερα», δήλωσε ο Τίμα, που αποκάλυψε τι έμαθε από τον συμπατριώτη του στη διάρκεια της πτήσης. «Τον ρώτησα μερικά πράγματα για την ζωή στην Ελλάδα, αλλά μετά κοιμηθήκαμε. Η σεζόν θα είναι μεγάλη, οπότε έχουμε καιρό για να μιλήσουμε».

Σχετικά με το τι θα δώσει ο ίδιος στον Ολυμπιακό; «

Εξαρτάται από το τι ζητάει ο προπονητής. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στο παρκέ. Ολα θα εξαρτηθούν από τι θα ζητήσει ο προπονητής. Θα δούμε, θα αρχίσουμε την προετοιμασία σε λίγες ημέρες και είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Και για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πάντα οι παίκτες παίρνουν ένα είδος ώθησης από τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι εκπληκτική. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου για αγωνίζεσαι. Εδώ υπάρχουν οι καλύτεροι φίλαθλοι και είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Σε δηλώσεις προέβη και ο Γιάνις Στρέλνιεκς:

«Η ομάδα είναι διαφορετική. Ανυπομονώ να αρχίσουμε την δουλειά. Με τον Γιάνις (σ.σ. Τίμα) γνωριζόμαστε πολύ καιρό και θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης, καλός χαρακτήρας και τον χρειαζόμαστε. Θα τα πάει καλά και θα μας βοηθήσει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button