ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γεμίζει το “οπλοστάσιο” ενόψει Ξάνθης

Οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με τις εθνικές τους ομάδες ολοκληρώθηκαν και πλέον το Ρέντη αρχίζει να γεμίζει, αφού ολοκληρώθηκε και το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο Ολυμπιακός πλέον αρχίζει να κοιτάει μπροστά στις αναμετρήσεις απέναντι σε Ξάνθη στα “Πηγάδια” για την 3η αγωνιστική της Super League αλλά και στην 1η αγωνιστική του Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι διεθνείς θα αρχίσουν να μπαίνουν από αύριο στους ρυθμούς των προπονήσεων και πρόκειται για τους Κώστα Φορτούνη, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Στέφανο Καπίνο και Ομάρ Ελαμπντελαουί, η εθνική του οποίου αγωνίζεται σήμερα κόντρα στην Γερμανία.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα νέα της ομάδας, ο Μπέσνικ Χάσι είδε τον Χρήστο Θέο να δίνει το ΟΚ στον Εμμανουέλ Εμενίκε να αγωνιστεί, επομένως ο Νιγηριανός ξεκίνησε τις προπονήσεις μετά από απουσία περίπου τεσσάρων εβδομάδων. Ο επιθετικός άσσος των πρωταθλητών θα προσπαθήσει να βρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους ρυθμούς του προκειμένου να προσφέρει αυτά που θέλει να δει ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Τέλος, σχετικά με τον Καπίνο και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ο διεθνής πορτιέρο αισθάνεται καλύτερα και τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Όπως όλα δείχνουν, ο Σίλβιο Προτό ετοιμάζεται για ντεμπούτο απέναντι στην Ξάνθη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button