ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γέμισε… Θρύλο το Instagram του Ένγκελς (photo)

Ο Ολυμπιακός στο… νήμα της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε έναν “βράχο” και πάνω από όλα ταλαντούχο και εξελίξιμο αμυντικό. Ο λόγος για τον Μπιορν Ένγκελς, ο οποίος όπως φαίνεται δεν βλέπει την ώρα να φορέσει τα ερυθρόλευκά του και στο γήπεδο.

Και λέμε “και στο γήπεδο” διότι ήδη τα φόρεσε και μάλιστα φρόντισε να δείξει πόσο χαρούμενος είναι από την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος και πόσο ανυπόμονος είναι να αγωνιστεί που ήδη γέμισε το προφίλ του στα Social Media με… Θρύλο!

Συγκεκριμένα, από χθες που ανακοινώθηκε η απόκτησή του, ο Μπιόρν ανάρτησε τις ευχαριστίες του στην Μπριζ για όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκε, και στην συνέχεια από μπλε, μετέτρεψε το Instagram του σε… ερυθρόλευκο!

Δείτε τις αναρτήσεις του:

I’m honoured to be a part of this big club. Can’t wait to get started at @olympiacosfc. Let’s win the club’s eighth consecutive league title this season and prove ourselves in the Champions League ??⚪ #Olympiacos #MiaGro8ia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bjorn Engels #40 – E.M. ❤️?? (@b.engels4) στις

Even though it’s been a pretty long trip, I haven’t got the time to learn a few phrases in Greek? How do I say “I’m happy to be here!”? #Olympiacos #Piraeus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bjorn Engels #40 – E.M. ❤️?? (@b.engels4) στις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button