Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To Βuzzer beater και ο “ατρόμητος” Μπέντο

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και πως κύλησε το ματς με τον Αστέρα, για ακόμα μία φορά η ομάδα “φώναξε” ότι έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα όχι μόνο στην άμυνα ,αλλά στο σύνολο της αμυντικής της λειτουργίας,αυτό που στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, το λέμε Transition.

Σήμερα π.χ η απουσία του Μιλιβόγεβιτς ήταν απλά εμφανής, όπως και το άγχος των παικτών της άμυνας που στο πρώτο ημίχρονο πελαγοδρομούσαν . Στο δεύτερο, υπήρχε σαφέστατα βελτίωση.

Ο Μπέντο φαίνεται να εμπιστεύεται αυτούς που έχει και μέχρι τώρα φαίνεται να μην δείχνει διάθεση να αλλάξει πράγματα, ενώ στην ..διευκόλυνση βελτίωσης του αμυντικού θέματος ,έβαλε τον Ανδρούτσο παρτενέρ του, για ακόμα μία φορά κουρασμένου και χωρίς ενέργεια απο ένα σημείο και πέρα, Μάρτινς.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Πορτογάλος δεν είναι τρελός να θέλει να φάει το κεφάλι του ρισκάροντας είτε με τον Βιάνα, είτε με τους “μικρούς”. Το να γίνουμε όμως καρδιακοί με τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις των αντιπάλων του Ολυμπιακού, ε αυτό πάει πολύ.

Ο Μπέντο έχει τα γένια και τα χτένια όμως, και αυτός θα κληθεί να δεί τι θα κάνει αι πιστεύω ότι βαθιά μέσα του ξέρει ότι εν όψει όχι μόνο των ντέρμπι στην Ελλάδα αλλά κυρίως για τα ματς του Γιουρόπα και πρέπει να υπάρξει μία ενίσχυση στα μετόπισθεν και θα πρέπει να μπουν στην εξίσωση και παίκτες που φέρονταν ή φέρονται να μην υπολογίζονται.

Μεσοεπιθετικά ,τον Ολυμπιακό δεν τον έλεγες κακό με τον Φορτούνη ηγέτη ,απο ένα σημείο και πέρα, τον Μανθάτη να είναι εξαιρετικός ,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τον Σεμπά ,τον γνωστό φιλότιμο παίκτη και τον Καρντόσο να περιμένει την μπάλα για να κάνει την κίνηση και να σκοράρει.

Από τη μία βλέπεις τα κενά στην άμυνα,από την άλλη σαν Ολυμπιακός ,γουστάρω να βλέπω παιδιά που έχουν μπολιαστεί από μικρά με την “Ερυθρόλευκη” να φοράνε την φανέλα και να πονάνε για αυτή και αυτός που το έχει κάνει είναι ο Μπέντο. Να τα λέμε όλα.

Να μην ξεχνάμε και τον Βάτσιο. Το πέναλτι που έδωσε, δεν το έδινε ούτε ο Μποροβήλος. Και γενικά έβλεπες πως έπαιζε με ένα τουπέ, και βέβαια τα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού τα …σφύριζε με τις …τρεις . Ωραία εξυγίανση..Ετσι;

Για τελευταίο αφήνω τούτο. ΟΚ ..Και εγώ κρανιώνομαι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αλλά όταν ο παίκτης και ειδικά ο νεαρός ακούει αποδοκιμασίες με την πρώτη στραβή, άνθρωπος είναι. Κάπου χαλάει η ψυχολογία του. Πάλι καλά που για δεύτερο σερί ματς, οι παίκτες βρήκαν τις δυνάμεις και έκαναν ανατροπή. Οχι λοιπόν στις αποδοκιμασίες,ναί στην καλόπιστη κριτική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button