ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβεύσεις, συγκίνηση και… Θρύλος στην Κέρκυρα (Video)

Μέσα σε μία υπέρλαμπρη τελετή η ΦΕΚ «Ιωάννης Καποδίστριας» τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Ξακουστή για τη μουσική της παράδοση, μεταξύ άλλων, είναι η Κέρκυρα! Ξακουστή, όμως, είναι και για την αγάπη της στον Ολυμπιακό! Λίγη ώρα μετά την άφιξη της αποστολής στο νησί, έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης μία ιδιαίτερη, Ολυμπιακή εκδήλωση. Μία όμορφη, Ολυμπιακή βραδιά!

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς, ήταν προσκεκλημένοι του κ. Νίκου Μαυρωνά, συγγραφέως και δημοσιογράφου (μεταξύ άλλων), στην παρουσίαση του βιβλίου του «Θρύλε Μου». Ένα βιβλίο, το οποίο πραγματεύεται ιστορικά στοιχεία γύρω από τη δοξασμένη ομάδα του Ολυμπιακού, με μία σκοπιά πιο ανθρώπινη, πιο προσιτή και καθημερινή.

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου μίλησαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αλλά φυσικά τον λόγο πήραν και ο κ. Θεοδωρίδης, αλλά και ο κ. Καραπαπάς. Ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε τη σημασία που έχει η καταγραφή των ιστοριών αυτών, γύρω από τον Ολυμπιακό. Είναι απαραίτητο άπαντες να γνωρίζουν την ένδοξη ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου. Είναι σημαντικό για το μέλλον, για τα νέα παιδιά, να γνωρίζουν τι εστί Ολυμπιακός, πως έχει χτιστεί, όλα αυτά τα χρόνια, το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου, πως έχει διαμορφωθεί η απέραντη αγάπη του κόσμου του, προς εκείνον!

Ο κ. Καραπαπάς, από την πλευρά του, αφού σημείωσε πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει μάχη και εκτός γηπέδου, για ένα καλύτερο «σήμερα», αλλά και «αύριο», για τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά και τα παιδιά του Ολυμπιακού, εξήγησε, με χαρακτηριστικά παραδείγματα, την αγάπη που τρέφει ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Θρύλο και το πως οραματίζεται το μέλλον του Συλλόγου, ακόμη πιο τρανό!

Όταν η παρουσίαση του βιβλίου «Θρύλε Μου», έλαβε τέλος, έγιναν και τιμητικές βραβεύσεις. Η Φιλαρμονική Ένωση Κερκυραίων «Ιωάννης Καποδίστριας», τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, παραδίνοντας στον κ. Θεοδωρίδη τιμητική πλακέτα, ενώ ακολούθησε τραγούδι, με τη βοήθεια ακόμη και… τενόρων! Ακούστηκαν γνωστά Ολυμπιακά άσματα, οι παρευρισκόμενοι (πλήθος κόσμου) φώναξαν δυνατά «Ολυμπιακός! Ολυμπιακός!» και η βραδιά συνεχίστηκε με διασκέδαση και ιδιαιτέρως ερυθρόλευκη διάθεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button