Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βρίσκονται» με κλειστά μάτια!

1568731

Εξαιρετική είναι η «χημεία» που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των Βασίλη Σπανούλη και Κεμ Μπιρτς, με μεγάλο κερδισμένο τον Ολυμπιακό.

 

Σε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο αποδεικνύεται για τον Ολυμπιακό ο Κεμ Μπιρτς! Ο νεοφερμένος διεθνής Καναδός σέντερ από τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα φρόντισε να αναδείξει πτυχές του πλούσιου ταλέντου του, αλλά και την εξαιρετική του σωματοδομή αποτελεί μία πραγματική κολώνα κάτω από το καλάθι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όμως, ένας από τους λόγους σύμφωνα με τους οποίους ο Κεμ Μπιρτς έχει αναδειχθεί σ’ ένα τόσο χρήσιμο «γρανάζι» της μηχανής που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αφορά την άψογη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού όλα αυτά ατ χρόνια όπου φοράει τα «ερυθρόλευκα» έχει βαλθεί να …χτίζει τις καριέρες όλων των ξένων σέντερ που έχουν περάσει από την ομάδα.

Έτσι μετά από τους Τζόι Ντόρσεϊ, Κάιλ Χάινς, Μπράϊαντ Ντάνστον και Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι εκτόξευσαν στα ύψη τη δημοτικότητά τους αλλά και τα συμβόλαιά τους, εξαιτίας της μοναδικής ικανότητας του αρχηγού του Ολυμπιακού να τους «ταϊζει» έτοιμα καλάθια, σειρά παίρνει τώρα ο Καναδός σέντερ.

Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν λίγες οι φορές, όπου Σπανούλης και Μπιρτς εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την πράσινη άμυνα, δείχνοντας πλέον να βρίσκοντια με κλειστά τα … μάτια!

Με τον Καναδό να «πονάει» ανελέητα το καλάθι των γηπεδούχων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button