Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βρίσκονται» με κλειστά μάτια! (videos)

 

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι Σεμπά και Καρντόσο συνεργάστηκαν άψογα δείχνοντα ςότιέοχυν αποκτήσει τέλεια ομοιογένεια μεταξύ τους.

 

Ο Ολυμπιακός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στηρίχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο επιθετικό «κομμάτι» στις εξάρσεις των Σεμπά και Καρντόσο.

Όπως συνέβη και στις «Ζωσιμάδες», έτσι και στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ και ο Παραγουανός φορ αποτέλεσαν τα σημεία αναφοράς στην παραγωγή φάσεων μπροστά από την εστία του Κυριακίδη, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές, όπου εξέθεσαν την άμυνα του Παναιτωλικού.

Αμφότεροι όχι μόνο ευτύχησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα  για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά συνεργάστηκαν άψογα στο γκολ της ισοφάρισης του Σεμπά. Ένα γκολ, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ στο αντίστοιχο, που είχε σημειώσει ξανά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στο 4-1 επί της Αστάνα, πάλι μετά από ασίστ του Παραγουανού, αλλά και σε εκείνο του  Καρντόσο στα Ιωάννινα, όταν οι ρόλοι των δύο παικτών είχαν αντιστραφεί! Δείγμα του ότι έχουν αρχίσει να αποκτούν τέλεια χημεία μεταξύ τους! Με μεγάλο κερδισμένο τον Ολυμπιακό!

Ας θυμηθούμε στα παρακάτω videos  τα τρία παραπάνω ματς όπου είχαν άριστη συνεργασία οι Σεμπά και Όσκαρ Καρντόσο!

https://youtu.be/mAwkN-kYSQM

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button