ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βουλιάζουν» τον Εθνικό!

b2bcad_image

Πρεμιέρα κόντρα στον συμπολίτη θα κάνουν το Σάββατο (22/10 – 16:00) οι πρωταθλήτριες Ελλάδας στο πόλο προσβλέποντας στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου.

 

Με πολλές βλέψεις και φιλοδοξίες ξεκινούν το Σάββατο κόντρα στον συμπολίτη Εθνικό (22/10 – 16:00) τα κορίτσια του Ολυμπιακού  τις φετινές επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Α1 προσβλέποντας στον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ως τυπικά φιλοξενούμενος στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του διαφοροποιημένου φέτος πρωταθλήματος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοδοξούν να επιστρέψουν στην κορυφή του ευρωπαΊκού πόλο και τα απιχνίδια του πρωταθλήματος θα αποτελέσουν μία καλή προόνηση, ώστε να βρουν τον απαραίτητο ρυθμό.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Χάρη Παυλίδη αφορούν τις απουσίες της Φιλιώς Μανωλιουδάκη και της Αλεξάνδρας Ασημάκης οι οποίες θα προφυλαχθούν, ενώ η Γιάσμιν Σμιτ την Παρασκευή αναχώρησε για την πατρίδα της καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ολλανδίας και θα επιστρέψει στις 28 Νοεμβρίου.

 

Αβραμίδου: «Υψηλοί στόχοι και φέτος!»

Το σύνθημα για κατακτήσεις τίτλων και πολλών διακρίσεων έσπευσε να δώσει η Άλκηστις Αβραμίδου:

«Θα είναι λίγο περίεργο το πρωτάθλημα φέτος γιατί θα διεξαχθεί με έναν τρόπο που δεν έχει υπάρξει ξανά στο παρελθόν στην Ελλάδα. Πρώτα απ’ όλα να είμαστε υγιείς, όλη η ομάδα. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και για φέτος, τόσο στην Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. Σίγουρα ο μεγάλος μας στόχος είναι η παρουσία στο Final 4 αφού το σημαντικό είναι να βρίσκεσαι εκεί και εφόσον βρεθούμε θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό. Για την Ελλάδα ο στόχος μας είναι να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button