ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βλάχος: «Όμιλος φωτιά»

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λίγκ σε  έναν όμιλο φωτιά με παντοδύναμες ομάδες. Ο Θοδωρής Βλάχος σε συνέντευξη του στο redaroume.gr αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ομίλου,αλλά και στις ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο των ερυθρόλευκων προς την κορυφή.

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Φυσικά μας έφερε η τύχη  και πάνω στο Ανόβερο που διοργανώνει το τουρνουά και σίγουρα έχει εξασφαλισμένη θέση στην τελική φάση οπότε μένουν να διεκδικήσουμε μόνο τρις θέσεις.»

και συνέχισε

«Ξεχωρίζουν η Ζόλνοκ, η Γιουγκ και φυσικά οι δυο ομάδες από τα προκριματικά, που σίγουρα θα είναι αρκετά δύσκολες, καθώς περιμένουμε να έρθει στον όμιλο μας η κάτοχος του Europa Cup Φερετσβάρος η ή Μπρέσια. Σίγουρα δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι που θα μπορέσουμε να πούμε πάμε να το κερδίσουμε.»

για να καταλήξει «Σίγουρα αυτό που μπορούμε είναι ότι ο δρόμος μας για την περσινή χρονιά είναι πολύ πιο δύσκολος σε σχέση με την περσινή χρονιά αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τι αξίζουμε και παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button