ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βεζένκοφ: «Το κάναμε ντέρμπι…»

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός  στην αναμέτρηση απέναντι στον Άρη αναφέρθηκε ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ

 

Ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ δεν «μάσησε» τα λόγια του κι εξέφρασε τον προβληματισμό του για το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο, που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος του αγώνα

Ο διεθνής φόργουορντ των ερυθρόλευκων»ανέφερε αρχικά: «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που παίξαμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Στο δεύτερο χαλαρώσαμε, ο Άρης έβαλε κάποια δύσκολα σουτ και χάσαμε την συγκέντρωση μας. Δεν παίξαμε καλά ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση και έγινε ντέρμπι το παιχνίδι ενώ δεν έπρεπε να γίνει».

Για το αν προβληματίζει τον Ολυμπιακό ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ το ότι έχασε μία διαφορά που είχε χτίσει σε ένα ημίχρονο, είπε: «Εννοείται ότι μας προβληματίζει, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά γιατί η ΤΣΣΚΑ έχει άφθονο επιθετικό ταλέντο και πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ σκληρή άμυνα για να την περιορίσουμε. Οπότε σίγουρα θα μας προβληματίσει, έχουμε δύο μέρες να δουλέψουμε είναι ένα πολύ δύσκολο ματς είναι πρώτοι στην Ευρωλίγκα οπότε πρέπει να πάμε πολύ σκληρά».

 

Για την επιστροφή του στο «Αλεξάνδρειο» και την Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Περίμενα περισσότερο κόσμο είναι η αλήθεια, γιατί πάντα σε ένα Άρης – Ολυμπιακός έχει πολύ κόσμο αλλά καταλαβαίνω πως η μέρα και η ώρα που έγινε ο αγώνας ήταν λίγο δύσκολη. Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση του Άρη που με τίμησε και με υποδέχθηκε πίσω με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα. Εδώ μεγάλωσα και έζησα πολύ όμορφες στιγμές και πραγματικά ήταν πολύ ωραία που γύρισα πίσω και τους ευχαριστώ».

 

Για τα συναισθήματα που ένιωσε με το που βγήκε από τα αποδυτήρια: «Είναι λίγο δύσκολο και περίεργο είναι η αλήθεια, αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει και αυτός ήταν ο σκοπό μου σήμερα και αυτό έκανα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button