ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασικός ο Μανωλάς στην «τεσσάρα» της Ρόμα!

manolas_roma

Στο αρχικό σχήμα των «τζιαλορόσι» βρέθηκε ο διεθνής στόπερ, που αγωνίστηκε για 80 λεπτά  έχοντας πολύ καλή εμφάνιση στο εμφατικό 4-0 επί της Ουντινέζε στην πρεμιέρα του Campionato.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με τον Κώστα Μανωλά ηγέτη στην άμυνα, η Ρόμα συνέτριψε με 4-0 την Ουντινέζε στην πρεμιέρα του φετινού Campionato ξεκινώντας με εμφατικό τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο συναρπαστικό «μαραθώνιο» της γειτονικής χώρας.

Ο διεθνής στόπρ για ακόμη μία φορά βρέθηκε στις αρχικές επιλογές του Λουτσιάνο Σπαλέτι,αποτελώντας τον ηγέτη στο κέντρο της άμυνας των «τζαλορόσι» και με τις ηγετικές του ικανότητες δεν επε΄τρεψε να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του Σέζνι.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, μάλιστα, έγινε αλλαγή στο 80ό λεπτό από τον Φεντερίκο Φάτζιο, περισσότερο για να προφυλαχθεί, ενόψει του επερχόμενου κρίσιμου επαναληπτικού απέναντι στην Πόρτο για τα πλέι – οφ του Champions League μετά το 1-1 του «Ντραγκάο».

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος η Ρόμα ήταν εκπληκτική στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο μετουσίασε σε γκολ την υπεροχή της  χάρη σε δύο τέμρατα του Περότι (65’, 76’0, ένα του Ντζέκο (83’0 κι ένα του Σαλάχ (84’).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button