ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βαριέμαι να υπολογίζω!»

Μήνυμα στα social media ανέβασε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, μέσω του οποίου ανέδειξε πόσους αιώνες θα χρειαστεί ο Πάοκ, ώστε να φτάσει σε κατακτήσεις τροπαίων τους Πειραιώτες. 

 

Υπολογισμούς για το πόσες εκατοντάδες χρόνια θα χρειαστεί ο Πάοκ να φτάσει σε κατακτήσεις τον Θρύλο έκανε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς

Με αφορμή το γεγονός ότι οι Θεσσαλονκείς … μείωσαν (σ.σ. που λέει ο λόγος) στις 22 τις κατακτήσεις Κυπέλλων, που χωρίζει τις δύο ομάδες, ο Διευθυντής Επικοινωνίας… τρόλαρε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον «Δικέφαλο» του Βορρά:
«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που τα Πρωταθλήματα είναι 44-2 αλλά η διαφορά των Κυπέλλων μειώθηκε από 23 σε 22, μας έλουσε κρύος ιδρώτας! Χα χα χα… Αν δηλαδή παίρνεις Κύπελλο κάθε 14 χρόνια, σε 308 μόλις χρόνια θα μας φτάσεις! Αν σταματήσουμε να παίζουμε έτσι; Αν συνεχίσουμε, άστα. Και αν σταματήσουμε στο Πρωτάθλημα, που παίρνεις κάθε 32 χρόνια σε 1134 χρόνια θα μας φτάσετε!!! Χαλαρώστε έχει δρόμο ακόμα… Και τι 32 λέω… Κάθε πενήντα! Βαριέμαι να υπολογίζω!«, έγραψε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο Κώστας Καραπαπάς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button