ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Βέλη” για τα άκρα

Το ναυάγιο με τον Μπογκοντά , με τον ποδοσφαιριστή να μετακομίζει στην Τραμπζονσπόρ,  φέρνει στην επιφάνεια την  επιθυμία οι Πειραιώτες  να κυνηγήσουν τουλάχιστονμ δύο περιπτώσεις μεταγραφών για τα άκρα της επίθεσης. Με τον Πάρντο να αποχωρεί, τον Σεμπά να μην είναι πρώτη επιλογή, τον Γιαννιώτα να μην είναι σίγουρος για τη νέα σεζόν η ανάγκη ενίσχυσης είναι τεράστια.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ολυμπιακός  ψάχνει να βρεί τις κατάλληλες λύσεις, με τα δημοσιεύματα του ΄τυπου να κάνουν λόγο για δύο παίκτες πραγματικά τόξα στην επίθεση.

Ο ένας είναι ο παλιός γνώριμος μας Βλάντιμιρ Βάις που θέλει να φύγει από την Αλ Γκαράφα του Κατάρ και θα έριχνε το κασέ του για να γυρίσει αν και έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως οι Ρέιντζερς στους οποίους έχει αγωνιστεί.

Ο έτερος είναι ο  Τάσος Δώνης. Ο 22χρονος ,  ανήκει στη Γιουβέντους, η οποία τον παραχώρησε τη φετινή σεζόν στη Νις με την οποία έκανε μία εξαιρετική σεζόν. Μάλιστα,  ο νεαρός έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα στο ματς με τη Βοσνία όπου ήταν εξαιρετικός . Το θέμα είναι ,βέβαια,ότι τον πρώτο λόγο τον έχει η Ιταλική ομάδα για το που θα παίξει, οπότε και εδώ χρειάζεται υπομονή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button