ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Βάσεις για ένα… άκρως “ερυθρόλευκο” Σαββατοκύριακο!

Η αρχή γίνεται από Ηράκλειο και “Μελίνα Μερκούρη”, εκεί όπου οι ανδρικές ομάδες πόλο και βόλεϊ παίζουν για την συνέχεια της ξέφρενης πορείας τους!

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ το Σάββατο (2/12, 17:00) στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν από την Πέμπτη στον Πειραιά μετά την “τρελή” νίκη επι της Μπρέσια και πηγαίνουν αυθημερόν το Σάββατο με προορισμό το Ηράκλειο χωρίς κανένα πρόβλημα αγωνιστικό.

Την ίδια ώρα, στο Ρέντη, η αρμάδα του Μπενίτεζ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή με στόχο να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί ύστερα μάλιστα και από την δύσκολη αλλά “χρυσή” πρόκριση στο Challenge Cup.

Στις 18.00 της ίδιας μέρας, οι γυναίκες του βόλεϊ θα διεκδικήσουν στο Μαρκόπουλο απέναντι στην τοπική ομάδα το… αυτονόητο. Νίκη και διεύρυνση του επίσης εντυπωσιακού σερί τους στην Volley League γυναικών.

Και η Κυριακή αναμένεται να βαφτεί ερυθρόλευκη, αφού η αρχή γίνεται με μπάσκετ γυναικών στις 14.30, όπου στο ΔΑΚ Γλυφάδας ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΑΟ Δάφνης. Και τέλος, χάντμπολ. Ολυμπιακός ΣΦΠ και Φίλιππος Βέροιας κοντράρονται  στις 16:00, για την 9η Αγωνιστική της Handball Premier, ματς που μπορείτε να το παρακολουθήσετε απο το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button