ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βάζει πλώρη για το Final-4!

Ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» απέναντι στον Ηρακλή Χαλκίδας το εισιτήριο για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας (21/2 – 18:00). 

Την προσπάθεια υπεράσπισης του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο κατακτά τα δύο τελευταία χρόνια θα συνεχίσει η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία φιλοξενεί τον Ηρακλή Χαλκίδας το απόγευμα της Τετάρτης (21/2 – 18:00)

Μετά τις εκτός έδρας νίκες επί της Μενέν στο πρώτο παιχνίδι των «8» του Challenge Cup και του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για τη 17η αγωνιστική της Volleyleague το πρόγραμμα της ομάδας βόλεϊ Ανδρών περιλαμβάνει «στροφή» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την ομάδα της Εύβοιας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με στόχο τη νίκη πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button