ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον Θρυλικό Θανάση Μπέμπη» (Video)

Τη συγκίνησή του για τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Παρτιζάν εξέφρασε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να την αφιερώσει στον εκλιπόντα Θανάση Μπέμπη. 

 

Το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι – οφ του Champions League πραγμαοτποίησε ο Ολυμπιακός με τον εκτός έδρας θρίαμβό του επί της Παρτιζάν με 3-1.

Μία επιτυχία, η οποία σημειώθηκε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, φανατισμένη ατμόσφαιρα, αλλά και πολλά αντικρείμενα να … σφυρίζουν επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια τνω ποδοσφαιριστών του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Α’ Αντπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας για τον θρίαμβο του Θρύλου, δεν παρέλειψε να εκφράσει την έντονη συγκίνησή του και να τον αφιερώσει στον μεγάλο εκλιπόντα, τον Θανάση Μπέμπη:

«Είναι πολύ μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό, με ευχαρίστηση και στενοχώρια μαζί. Εγώ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης και όλη η ομάδα αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον μεγαλύτερο παίκτη που πέρασε από το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον θρυλικό Θανάση Μπέμπη. Αν υπάρχει εκεί επάνω, ο Θανάσης θα είναι ευτυχισμένος», ήταν το αριχκό σχόλιο του Σάββα Θεοδωρίδη, για να προσθέσει:

«Είναι μια εκπληκτική νίκη σε μια τρομακτικά δύσκολη έδρα. Δυστυχώς, κάποιοι Έλληνες ήταν εδώ με ειδική αποστολή. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, την ατυχία με τον Φορτούνη, αλλά αποδείξαμε ότι έχουμε πολλούς παίκτες, ο προπονητής είναι άριστος, είμαστε ένα και είδατε θριαμβεύσαμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button