ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αφιερώνουμε τη νίκη στη Σάσκια»

bane2

Στην απούσα λόγω τραυατισμού Γερμανίδα διαγώνια του Ολυμπιακού αφιέρωσε τη σπουδαία νίκη επί της Ηλιούπολης ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την άνετη νίκη επί της Ηλιούπολης, αλλά και από την εν γένει εμφάνιση των παικτριών του, είχε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, δεν παρέλειψε να αφιερώσει το άνετο 0-3 στην απούσα λόγω τραυματισμού Γερμανίδα διαγώνιο Σάσκια Χίππε

«Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλά με καλό σέρβις και κόντρα επιθέσεις. Στο 3ο μπορεί να μην ήμασταν το ίδιο σοβαροί είχαμε ορισμένα προβλήματα αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι. Αφιερώνουμε την νίκη στην Σάσκια και την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα».

Λαζάρεβιτς: «Σήμερα παίξαμε και για την Σάσκια»

Η Άννα Λαζάρεβιτς από την μεριά της αρκέστηκε να τονίσει τα εξής: «Σήμερα παίξαμε και για την Σάσκια και της αφιερώνουμε αυτή τη νίκη. Πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοση, πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις που πλησιάζουν»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button